Skupina ELTODO zahájila spolupráci s PR agenturou Stance Communications

29.04.2014 14:02

PR agentura Stance Communications zahájila spolupráci se skupinou ELTODO, která patří k nejvýznamnějším českým elektrotechnickým společnostem. Hlavním cílem agentury je zvýšení povědomí o širokém portfoliu produktů a služeb skupiny a posilování její pozitivní image.

Skupina ELTODO zahájila spolupráci s PR agenturou Stance Communications
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

„Jsme ryze česká společnost s dlouholetou tradicí, která působí ve všech regionech České republiky. Díky profesionálům, kteří pro nás pracují, špičkové technologie nejen dodáváme, ale zejména je vyvíjíme. Proto chceme, aby o nás bylo více slyšet. Naše činnost a služby nejsou určeny jen velkým privátním společnostem, státu, a obcím – jsme tu i pro občany, na které se také chceme zaměřit v komunikaci. Věříme, že Stance Communications nám pomůže tohoto cíle dosáhnout,“ říká Stanislav Stejskal, generální ředitel skupiny ELTODO.

Společnost ELTODO působí na českém trhu již 23 let. Vznikla jako rodinný podnik a vypracovala se v respektovaného specialistu na elektrotechnické systémy s odborným potenciálem a výrobní základnou. Postupně rozšířila svou činnost do segmentů energetiky, dopravní infrastruktury, průmyslu, osvětlení a telekomunikace. Díky vysoké odbornosti a profesionalitě svých zaměstnanců a kombinaci českých průmyslových tradic s mezinárodními technologickými a manažerskými trendy je schopna realizovat komplexní zakázky od projektu přes výrobu, montáž, uvedení do provozu až po následnou údržbu a servis.

„Těší mne, že si naši agenturu vybrala společnost, která patří mezi špičky ve svém oboru a s jejímiž produkty a službami se každý z nás dennodenně setkává. V její komunikaci se zákazníky a s širokou veřejností však vidíme prostor pro zlepšení, který bychom rádi svým působením zaplnili. Vzájemnou spolupráci zároveň vnímáme jako skvělou příležitost, jak zúročit zkušenosti, které jsme získali prací pro klienty ze státní správy a facility managementu,“ dodává Jana Voňavková, Executive Director Stance Communications.

O skupině ELTODO

Skupina ELTODO byla založena v roce 1991 a je komplexním dodavatelem v oblasti silno a slaboproudé elektrotechniky. Zaměřuje se na tradiční odvětví, jakými jsou energetika, dopravní infrastruktura, veřejné osvětlení, a ve stále větší míře i na moderní obory, například na telekomunikace, developerské projekty nebo řízení inteligentních budov. Jejími hlavními trhy jsou Česká republika a Slovensko, skupina ale působí také v Bulharsku, Rusku a na Ukrajině. Základ její struktury tvoří společnosti ELTODO EG, a.s., ELTODO-CITELUM, s.r.o., ELTODO dopravní systémy, s.r.o., KH Servis, a.s. a Vegacom, a.s.
www.eltodo.cz

O Stance Communications

Společnost Stance Communications byla dne 4. února 2008 přijata za právoplatného člena Asociace Public Relations Agentur (APRA). Stala se tak další certifikovanou agenturou v oblasti vztahů s veřejností. Členské agentury APRA pracují na základě etických a profesních standardů reprezentovaných především Stockholmskou chartou. Stance Communications poskytuje komplexní služby Public Relations od roku 2004.
www.stance.cz

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…