Widex: Moderní řešení nedoslýchavosti

16.11.2012 15:18

Současný životní styl je daleko více než kdy dříve založen na komunikaci. Pro dobrou komunikaci však potřebujeme dobře rozumět svému okolí. V případě, že Vám lékař diagnostikuje nedoslýchavost, budete potřebovat sluchadlo.

Widex: Moderní řešení nedoslýchavosti
Foto: red
Popisek: Naslouchadlo Widex

Dánská společnost Widex, která je předním světovým výrobcem digitálních sluchadel, nyní přichází s nejmodernějšími digitálními sluchadly. Tato sluchadla bezdrátově komunikují mezi sebou, což vytváří dokonalý zvuk tak, jak ho slyší zdravý člověk. Levé sluchadlo si vyměňuje informace s pravým a prostorově tak modelují zvuk, takže je možné rozeznat, ze které strany zvuk přichází. Sluchadla dokáží zprostředkovat absolutně reálný zvuk.  Sluchadla Widex výborně spolupracují s dalšími zařízeními jako jsou mobilní telefony, televize nebo audiosystémy a to pomocí zařízení DEX. Přinášejí Vám přirozený zvuk, komunikaci v reálném čase bez zpoždění a ozvěny a domlouvají se s Vámi v českém jazyce. Vyžádejte si bezplatné zaslání informačních materiálů poštou (tel: 283 882 217, e-mail: info@widex.cz), další informace také na internetu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

22:04 Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

Pražští celníci v dozoru nad provozováním hazardních her nepolevují. V pražských Nuslích odhalili ne…