Gábina Partyšová na hříchy už není prostor!

19.01.2015 13:02

Známá moderátorka nemusí na rozdíl od většiny běžných smrtelníku po Vánocích řešit správnou životosprávu ani kila navíc. Naučila se totiž hlídat se průběžně a striktně se snaží dodržovat jednoduchou rovnici příjem = výdej. Tyto principy praktikuje i na svém sedmiletém synovi Kristiánovi. Chce, aby si zdravé návyky osvojil co nejdříve. O tipy, jak udělat maximum pro vysněné míry se podělila na finálovém večeru charitativního projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou“. Pokud chcete mít svůdnou postavu jako ona, nechte se inspirovat. Nebude to ale jednoduché. Na velké stravovací hřešení totiž není v životě známé moderátorky prostor.

 Gábina Partyšová na hříchy už není prostor!
Foto: Úsovsko food
Popisek: Gábina Partyšová

"Díky svému pracovnímu programu jsem neustále vidět na veřejnosti, ať už na obrazovce nebo během společenských akcí. To jak vypadám, musím tedy řešit neustále, po celý rok", říká Gábina Partyšová. "Ne vždy je to pro mě jednoduché. Jsem holka z Moravy, založením požitkářka. Mám ráda dobré jídlo. A to ne vždy jen to dietní. Občas si dám i sklenku dobrého vína. Pokouším se ale vše dobře vyvažovat", dodává.

Partyšová dobře ví, že základem pro krásnou postavu je vyvážení energetického příjmu a výdeje. Dokonce se do tajů zdravého života snaží zasvětit i svého teprve sedmiletého syna. Sama moderátorka denně cvičí, a to především fitness. Věnuje se také plavání a golfu. Již rok a půl vše 2x týdně proloží hodinou jógy. Že by tedy měla nedostatek pohybu se nedá říct. Vzhledem ke svému nasazení by si mohla klidně dovolit i nějakou tu kalorickou bombu. To se však příliš často nestává!

"Čím je člověk starší, tím víc se musí hlídat. Snažím se nedopřávat si takové ty nejrůznější bomby, které sice dobře chutnají, ale v podstatě vás pak vyřadí na tři dny z provozu. A musíte se následně hodně snažit, abyste organismus od těchto "laskomin" detoxikovali", říká Gábina.

U Gábiny doma byste těžko hledali lednici nacpanou k prasknutí. „Naše lednička působí spíše komicky, slouží mi pouze na skladování několika málo věcí, jako jsou například vejce. Ostatní suroviny používám výhradně čerstvé", vysvětluje. 

Malý Kristián si samozřejmě může občas zahřešit. Maminka ho ale učí, aby každý "dietní prohřešek" vyvážil něčím zdravým, třeba kouskem zeleniny nebo ovoce. Nenásilným způsobem mu rovněž vysvětluje, které potraviny jsou důležité pro správné fungování těla. Oba dva si také pravidelně pochutnávají na müsli. Není tedy divu, že moderátorku nadchnul fakt, že hlavním partnerem projektu "Hejbejte se a tancujte s Hankou Kynychovou" je společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina vyrábějící širokou škálu zdravých a chutných müsli tyčinky Fit.

„Kristiánkovi müsli hrozně chutná, celkově je to výborný strávník. Při nákupu se snažím vybírat vyvážené müsli pochoutky, do kterých značka Fit müsli samozřejmě patří, uzavírá. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom. Vitásková se po letech blíží k vítězství

7:11 Průlom. Vitásková se po letech blíží k vítězství

Ústavní soud zrušil rozhodnutí obecných soudů, které bývalé předsedkyni Energetického regulačního úř…