Dvořák dál mění. Odvolal vedení ČT2

23.12.2011 20:00

Generální ředitel České televize Petr Dvořák odvolal výkonného ředitele programu ČT2 Jana Mrzenu a jeho zástupce Vlastimila Ježka. Pokračuje tak obměna vedení televize, která začala s říjnovým nástupem Dvořáka do čela ČT.

Dvořák dál mění. Odvolal vedení ČT2
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generální ředitel ČT Petr Dvořák

"Výkonný ředitel programového okruhu ČT2 Jan Mrzena společně s manažerem komunikace stejného okruhu Vlastimilem Ježkem končí ve svých funkcích k 31. prosinci 2011," uvedl v pátek v podvečer mluvčí televize Ladislav Šticha.

Mrzena se domluvil, Ježek jde sám

Mrzena se s Dvořákem na odchodu domluvil, Ježek prý odchází kvůli organizačním změnám. "Programové okruhy ČT1, ČT2 a ČT4 České televize bude od 1. ledna řídit Milan Fridrich," doplnil Šticha.

ČT2 je třetím programem České televize, který mění krátce po zvolení Dvořáka ředitelem vedení. Předtím, ještě před nástupem Dvořáka, opustil zpravodajskou ČT24 Roman Bradáč. Výkonný ředitel ČT1 Radan Dolejš byl odvolán koncem října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…