Ústecká SPOZ: Předsednictvo strany nerespektuje práva nás členů

07.05.2012 9:22

Informace o vývoji situace v krajské organizaci Strany práv občanů ZEMANOVCI v Ústeckém kraji.

Ústecká SPOZ: Předsednictvo strany nerespektuje práva nás členů
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

SPOZ v Ústeckém kraji se připravuje na novou přeregistrační krajskou konferenci, kterou nařídilo předsednictvo strany v rozporu se Stanovami strany. Konference se bude konat dne 12.5.2012v Teplicích a delegáti budou volit nové vedení SPOZ v Ústeckém kraji a zároveň sestavovat kandidátku SPOZ pro podzimní volby do Krajského zastupitelstva Ústeckého kraje. Tato konference bude tedy klíčová pro další činnost Zemanovců v Ústeckém kraji.

Předsednictvo SPOZ a politická rada SPOZ zcela zjevně překračuje své pravomoci dané Stanovami strany. SPOZ je Strana práv občanů ZEMANOVCI. Ale i přesto tato strana nerespektuje práva ani svých členů. Jak potom chce bránit práva občanů?

Tuto stranu zakládal Miloš Zeman, pro něhož v současné době členové SPOZ sbírají podpisy pod petici za jeho kandidaturu na prezidenta ČR. I členové v Ústeckém kraji, včetně členů předsednictva Krajského výboru SPOZ Ústeckého kraje, které Předsednictvo strany nazvalo drzouny. A to jen proto, že vedení krajského výboru požadovalo dodržování Stanov strany. Strany práv občanů. A Miloš Zeman vedení kraje za toto jednání dokonce odsoudil…

Kam zmizely ideály Strany práv občanů? V současné době jde vedení strany pouze o získání dostatečného množství podpisů pro Miloše Zemana a jeho kandidaturu na prezidenta. Někteří členové vedení strany se svým konáním snaží zbavit nepohodlných lidí ve vedení Krajského výboru v Ústeckém kraji.

Krajská konference, která se konala v lednu tohoto roku a volila vedení krajské organizace, byla za asistence členů vedení strany záhadně napadena u Republikové kontrolní komise SPOZ a následně zpochybněna. A to vše opět proti Stanovám strany. A Miloš Zeman opět pouze tiše přihlíží, i přes to, že se krajská organizace již několik měsíců zmítá v krizi.

Po aférách nabírání černých duší v jiných politických stranách, se takzvané velrybářské praktiky objevují i ve straně prezidentského kandidáta Miloše Zemana. Dokládá to překvapivě rychlý nárůst členů místní organizace v Teplicích z 15 na 69 členů. Kolem tohoto nárůstů se však objevuje řada otázek, na které budeme požadovat odpovědi právě na krajské konferenci SPOZ v Teplicích dne 12.5.2012.

Za Krajský výbor SPOZ ÚK
Bc. Ludvík FILIP v. r.
předseda KV SPOZ ÚK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…