„Bludy. Agresivní. Křičel.“ Babiš mladší? Z ANO přišel Dominiku Haškovi papír

06.09.2021 7:47 | Ze sítí

Šíříte bludy a váš šéf estébák zfalšoval diagnózu svého syna! Tak osočil brankář Dominik Hašek poslance za hnutí ANO Patrika Nachera, když se ten vracel ke čtvrtečnímu incidentu Andrejů Babišů, staršího a mladšího, v Ústí nad Labem. Poslanec Nacher na hokejovou celebritu vytáhl již známý záznam soudního rozhodnutí z roku 2015, na jehož základě byl Babiš ml. umístěn do ústavní péče.

„Bludy. Agresivní. Křičel.“ Babiš mladší? Z ANO přišel Dominiku Haškovi papír
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Andrej Babiš mladší

„Nedělní přiznání – možná jste mě viděli na zahájení kampaně ANO v Ústí. Asi neuvěříte, co se mi stalo. Já vůbec nevěděl, že se to koná a do Ústí jsem jel úplnou náhodou. A pak si říkám, proč nezajít na Větruši na vyhlášenou svíčkovou... a ona tam zrovna začínala kampaň,“ napsal Nacher v narážce na to, že na akci v závěru dorazil syn premiéra Andrej Babiš mladší. Ten tvrdil, že o zahájení nic nevěděl a na místo dorazil náhodou – a to v doprovodu dokumentaristy Víta Klusáka. Svému otci mimo jiné řekl, že má nový psychologický posudek, který prokazuje, že je zdravý. Vyčetl mu, že jej před lety nechal odvézt na Krym.

Nedělní přiznání – možná jste mě viděli na zahájení kampaně ANO v Ústí. Asi neuvěříte, co se mi stalo. Já vůbec nevěděl, že se to koná a do Ústí jsem jel úplnou náhodou. A pak si říkám, proč nezajít na Větruši na vyhlášenou svíčkovou... a ona tam zrovna začínala kampaň ??‍>? https://t.co/D0DXyuWasK

— Patrik Nacher (@PatrikNacher) September 5, 2021

Anketa

Je generace lidí narozených po roce 1980 připravena plně převzít vládu nad Českem?

3%
95%
hlasovalo: 10894 lidí

„Jste odporný. S velkou pravděpodobností váš šéf Stbák nechal zfalšovat lékařskou zprávu a unést svého syna do zahraničí (již dříve na něj i křivě přísahal). Změnil mu minulost i přítomnost. Jeho syn se brání a vy na toto téma žertujete!? Jste to, co jste,“ zareagoval hokejový brankář Dominik Hašek, jenž dlouhodobě proti Babišovi brojí.

„Vrchní moralista, který sám permanentně útočí, nálepkuje a šíří bludy – s velkou pravděpodobností – co je to za termín? Máte důkazy? Pan Klusák tady národu namlouvá, že náhodou šel se synem premiéra do restaurace, kde jeho otec zahajuje kampaň, a ostatní mají držet ústa?“ podotkl Nacher.

„Tak Stbák jednou již v tv přísahal křivě na své děti (že nemají nic společného s Čapím hnízdem). To ostatní píšu pravděpodobně, protože to slyším (kromě jiného) od hlavního svědka. Ovšem snažím se držet presumpce neviny, ačkoli vystupování atd. Andreje Babiše vypadá ‚hodně divně‘,“ odvětil Hašek.

„Ale to je ono. Zkuste si to představit obráceně, kdybych to takhle napsal o politikovi z opozice, budete první, kdo napíše, že šířím nepodložené spekulace. Na TW jsem narazil na tento dokument, máte něco jiného? A moje ironická narážka nebyla na jr., nýbrž na vysvětlení Klusáka,“ reagoval Nacher a přidal screen dokumentu z roku 2015, kdy Okresní soud v Havlíčkově Brodě měl rozhodnout o vyslovení přípustnosti převzetí Andreje Babiše juniora (jména v dokumentu jsou začerněna) do ústavu zdravotnické péče.

„Z výpovědi ošetřujícího lékaře soud zjistil, že se jedná o pacientovu první hospitalizaci. Byl přivezen spoután na lůžku včetně policejních pout záchrannou službou za asistence policie a dálniční policie poté, co byl nalezen na krajnici dálnice D1, jak tam postával a choval se nepřiměřeně. Mluvil střídavě česky, anglicky, slovensky, tvrdil, že má v autě bombu, tvrdil, že je George Clooney, že je Barack Obama apod. Při legitimaci od policie začal být neklidný, agresivní. Při přijímání do psychiatrické nemocnice s ním nebyl žádný smysluplný kontakt, vykřikoval nesmyslná hesla a věty, všemu se bránil. Byla u něho nutná krátká odluka a medikace na zklidnění,“ píše se v dokumentu. 

Záznam využitý v diskusi Patrikem Nacherem:

„Tento stav pokračoval celý víkend, kdy byl buď negativistický a nespolupracující, či například vykřikoval hesla např. holokaust, telepatie apod. Celý víkend byl léčen injekčně podávanými léky pro nespolupráci. Až v pondělí se stav mírně zklidnil, šlo provést psychiatrické vyšetření, kdy bylo zjištěno, že je zcela zahlcen chorobnými prožitky, jako jsou halucinace, bludy, že na dálnici D1 ho ovlivňovala telepatie, že se pohybují předměty. Jedná se o závažnou poruchu, psychózu, intoxikace drogami byla vyloučena testy z moče. Na přání rodiny, která žádala převoz do prestižního ústavu – Národního centra duševního zdraví v Praze, byl dnes brzy ráno převezen na tamní oddělení. Převoz musel být realizován za asistence dvou zdravotních bratrů. Pacientův stav je nadále chorobný,“ dodává se v dokumentu.

„Až bude politik z opozice křivě přísahat na své děti před národem, budu okamžitě podporovat jeho odstoupení. A pokud budou věci nasvědčovat, že se dopustil podvodu, falšování, únosu, tak podle míry pravděpodobnosti odstoupení z funkce, či více,“ oponoval však i nadále Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…