„Kunda sem, kunda tam.“ Umělkyně Bára Basiková se vyjádřila o Zemanovi. Prý jí ubližuje

06.06.2019 8:51

„To je mi ale svoboda a demokracie. Ku*da sem, ku*da tam.“ Zpěvačka Bára Basiková se obula do prezidenta Miloše Zemana. Hradní mluvčí Ovčáček jí odpověděl a nedržel se přitom zpátky.

„Kunda sem, kunda tam.“ Umělkyně Bára Basiková se vyjádřila o Zemanovi. Prý jí ubližuje
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Zpívá Bára Basiková

Zpěvačka Bára Basiková na sociální síti Twitter informovala své fanoušky, že už nemůže spolupracovat s hudbou Armády ČR. Spolupracovala s ní dlouhé roky, ale údajně se znelíbila prezidentovi Miloši Zemanovi, jelikož si dovolila ho kritizovat.

Anketa

Okrádá vás Andrej Babiš?

17%
hlasovalo: 28350 lidí

„Nestěžuju si, ale v pondělí jsem se dozvěděla, že mi pan Miloš Zeman zakázal vystupovat s hudbou Armády ČR, s níž spolupracuji již mnoho let, protože jsem se negativně vyjádřila k jeho osobě i funkci. To je mi ale svoboda a demokracie. Ale co, ku*da sem, ku*da tam,“ uvedla Basiková.

Ovčáček k tomu napsal, že Bára Basiková lže.

Zpěvačka posléze pro Forum24.cz vysvětlila, že se jí doneslo, že její účast na dalších armádních koncertech je nežádoucí, což osobně chápe jako zákaz spolupráce.

Ovčáček kontroval, že vyjádření zpěvačky není pravdivé, protože pan prezident prý nemá čas zabývat se Bárou Basikovou. „Není to pravda. Pan prezident opravdu nemá čas se zabývat paní Basikovou. Má důležitější věci na práci,“ napsal deníku FORUM 24 Ovčáček. „Jak se říká, umělci mají neustále pomyslných ‚osmatřicetpět‘ a k podobnému nesmyslnému patosu pak není daleko,“ nedržel se zpátky hradní mluvčí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…