Český podnikatel si nechal změnit jméno po Trumpovi. Je to prý legrace, ale i závazek

22.12.2016 16:47

I v České republice žije Trump. A to přitom není s nově zvoleným republikánským prezidentem Donaldem Trumpem v žádném příbuzenském vztahu. Informace o podnikateli Martinu Trumpovi přinesl server Tn.cz.

Český podnikatel si nechal změnit jméno po Trumpovi. Je to prý legrace, ale i závazek
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

S příjmením Trump se Martinovi žije podle jeho slov v Česku úžasně. „Myslím, že to je stejné jako v Americe. Náročně, hezky, příjemně. Dá se s tím krásně žít,“ poznamenal. Lidé prý na jeho jméno reagují příjemně. „Říkají si: ‚Trump v České republice? To je zajímavé!‘ A mě to velmi rozesměje,“ poznamenal.

Své příjmení nemá odmalička, nechával se přejmenovat v roce 2014, kdy podle svých slov přemýšlel o tom, že by Donald Trump mohl být prezidentem. „V roce 2015, když už se o tom mluvilo, začalo se říkat, že by Donald Trump mohl kandidovat, tak jsem ho začal podporovat na svých sociálních sítích,“ podotkl. Společné prý mají myšlenky a plány, jak by svět mohl být lepší. „Přínosnější, bezpečnější, krásnější. V tom se shodujeme,“ uvedl. 

„Mé původní příjmení, ať se to zdá pochopitelné, nebo nepochopitelné, mi dokázali na úřadech zkomolit na osm způsobů. Jako podnikatele mě to uráželo, tak jsem si říkal, že je na čase změnit image, změnit přístup a aby mě ti lidé vnímali trochu jinak,“ řekl také ke své změně. Jméno Trump si vybral proto, že mu to přišlo přirozené. „Když člověk míří vysoko a má velké ambice a plány, tak potřebuje nějaké jméno, které by mu mohlo umožnit si ty plány splnit,“ sdělil s tím, že být nositelem tohoto příjmení je poměrně velký závazek a velká zodpovědnost.

Volbu amerického prezidenta Donalda Trumpa považuje za dobrou. „Podle mého udělalo USA to nejlepší, co mohlo. Je velmi schopný, má za sebou výsledky, má úžasnou rodinu, která ho reprezentuje, a musím říct, že podle mě je to nejlepší varianta, která mohla nastat. Zároveň mě baví to, co dělá. Baví mě sledovat, jaký má úspěch. Baví mě to, že v případě, kdy ostatní to vzdají nebo řeší neřešitelné, tak on má úspěch a výsledky,“ uzavřel český Trump.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…