K nevíře, co říká člověk jménem Halík

01.08.2016 7:02

O strachu z gayů a jejich sexuálního zneužívání dětí píše dnešní MF Dnes. Jak deník uvádí, sociálnědemokratická poslankyně Pavlína Nytrová, jež v minulých dnech šokovala projevem na půdě Poslanecké sněmovny, není sama, která se homosexuálů obává.

K nevíře, co říká člověk jménem Halík
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

„Homosexuálové se budou snažit zrealizovat sex s dětmi,“ uvedla Nytrová při projednávání zákona ohledně osvojení dítěte gayi a lesbami. Svá tvrzení tehdy podpořila mimo jiné tvrzeními z ruských a jiných propagandistických webů. Ty spojuje přesvědčení, že v některých zemích funguje takzvaná „juvenilní justice“. To znamená systém rodinných soudů, jenž v některých zemích může poškodit biologické rodiče tím, že ztratí právo na dítě bez možnosti opravných prostředků rozhodnutí.  

Nytrová konkrétně zmiňovala dokumenty, které šíří organizace jmenující se Ruské matky. Tuto organizaci založila Irina Bergsetová. Jí odebraly norské úřady dvě děti poté, co ji označily za mentálně postiženou. Tvrdí, že její děti byly následně znásilňovány, mimo jiné i v kostýmech ruského prezidenta Vladimira Putina. Právě podle Ruských matek jsou děti na Západě kradeny a předávány homosexuálům za účelem zneužívání. 

O údajném nebezpečí juvenilní justice informuje kromě Nytrové i bývalý vicekancléř prezidenta Václava Klause Petr Hájek či pravoslavný kněz Libor Halík. „Paní Nytrová to řekla, jak to asi běžně chodí,“ říká a poukazuje na norského vraha Anderse Breivika. Ten byl podle něj vychováván mezi homosexuály. „A když potom z toho byl tak zničenej, tak začal zabíjet mladé lidi,“ řekl Halík. O výchově Breivika homosexuály se však dá pouze spekulovat, žádný záznam o tom neexistuje. 

„To nebezpečí, že se kradou děti, už se začíná ukazovat i u nás,“ tvrdí také poslankyně TOP 09 Jitka Chalánková, která bojuje za práva Evy Michalákové, jíž Barnevernet v Norsku odebral dvě děti. Podle ní za vším stojí systém, který finančně upřednostňuje pěstouny proti ústavům. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…