Mám kolem sebe pracovitý a přátelský tým, říká první dáma

05.06.2013 17:07

První dáma Ivana Zemanová v rozhovoru pro server iDnes.cz prozrazuje, co ji po změně rolí příjemně překvapilo a co ji zaskočilo. Jednoznačně také prohlašuje, že i manželka prezidenta může žít civilně a velmi oceňuje, že se mohla setkat s řadou zajímavých lidí. V prvních 100 dnech v roli první dámy se také s vervou pustila do záchrany tzv. Klokánků.

Mám kolem sebe pracovitý a přátelský tým, říká první dáma
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivana Zemanová

„Potěšilo mě, že mám kolem sebe pracovitý a přátelský tým. A co mě zaskočilo? Zaskočit se nenechám,“ říká s úsměvem Zemanová. První dáma bude zanedlouho ve své nové roli prvních sto dní a má jistou představu, kde všude by ještě chtěla pomáhat, ale prozatím to nechce prozrazovat.

Již se stačila zapojit do záchrany Klokánků, které poškodila novela zákona o sociální ochraně dětí. Návštěvu jednoho z Klokánků má první dáma naplánovanou ještě v červnu. Jednání o finanční pomoci stále probíhají.

Vyjádřila také přesvědčení, že se člověk nemusí chovat nadřazeně.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…