Merkelová je šílená, pravil policista. No a toto se mu stalo

24.12.2016 7:21

Server britského deníku Daily Express přinesl informace o stíhání německého policisty, který na akci Alternativy pro Německo údajně označil německou kancléřku Angelu Merkelovou za „šílenou“. Pokud se to potvrdí, hrozí strážci zákona pokuta ve výši tří měsíčních platů.

Merkelová je šílená, pravil policista. No a toto se mu stalo
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Merkelová

Policejní důstojník z německého města Solingenu se na začátku měsíce zúčastnil akce Alternativy pro Německo (AfD), kde měl německou kancléřku Angelu Merkelovou údajně označit za „šílenou“. Pokud se to prokáže, policistovi hrozí finanční postih ve výši tří jeho měsíčních platů. V tuto chvíli je strážce zákona prošetřován.

Celý článek najdete zde

Server britského deníku také připomíná, že Alternativa pro Německo soustavně kritizuje přístup Angely Merkelové k uprchlické krizi. Nejen v souvislosti s předvánočním teroristickým útokem v Berlíně tato strana stále hlasitěji opakuje, že Německo musí radikálně změnit přístup k migrantům.

Předsedkyně AfD Frauke Petryová před volbami v roce 2017 voličům vzkazuje, že případné další vítězství CDU/CSU Angely Merkelové by znamenalo ztrátu dalších čtyř let. Čtyř dalších let, v nichž podle Petryové neudělá německá vláda nic pro řešení a vyřešení migrační krize. Toto by podle šéfky AfD voliči neměli dopustit.  

Server také připomíná, že Merkelová byla útokem v Berlíně šokována a považovala by za odporné, pokud by se definitivně potvrdilo, že tento hrůzný čin spáchal žadatel o azyl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…