Okamura se pochlubil novou japonskou restaurací. A z Evropských hodnot přiletělo: Prahu musíme bránit před zvráceným multikulti

28.07.2016 18:50

Analytik think-tanku Evropské hodnoty Roman Máca si vzal ve svém posledním blogu do parády nedávný post předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury. Ten po mnoha svých příspěvcích, ve kterých se domáhal ukončení imigrace do České republiky a apeloval na národ a jeho vlastenectví, otevřel v Praze novou japonskou restauraci, která prý nemá obdoby. A dokonce i kuchař je z Japonska.

Okamura se pochlubil novou japonskou restaurací. A z Evropských hodnot přiletělo: Prahu musíme bránit před zvráceným multikulti
Foto: David Daniel
Popisek: Tomio Okamura před vstupem do brněnské ČT

„Vždy jsem byl Vaším bezmezným obdivovatelem, podporovatelem a vlastencem,“ píše ironicky Máca ve svém otevřeném dopise a vyjadřuje podiv nad směrem, kterým se ve svém posledním postu Okamura vydal. Místo obvyklých apelů na uzavírání hranic a ochranu české kultury totiž avizoval otevření nové japonské restaurace.

„V interiéru restaurace si budete připadat jakobyste se přenesli přímo do Japonska, včetně originálních japonských salonků s rohožemi tatami,“ tvrdí Okamura ve videu, které natočil jeho syn Ruy.

„Jsem slušný Čech, vlastenec a vím, že Vy také. Proto mi ten příspěvek stále vrtá hlavou a nedá mi v klidu spát. Avizujete, že otevíráte japonskou restauraci v naší krásné české Praze, kterou si před zvráceným multikultu musíme bránit,“ upozorňuje Máca na absurditu Okamurova postu a trefuje se do údajného vlastenectví i skrze jméno jeho syna. „A nemohu se tak ubránit myšlenkám, proč jste jako ryzí český vlastenec zvolil nečeské jméno? Třeba takový Miloš je moc hezké jméno.“

„Uvádíte, že restauraci vede jakýsi šéfkuchař Junbo. Jistě je to člověk na svém místě, ale proč proboha kuchař cizinec? Vždyť takový Franta nebo Pepík tu syrovou rybu do ruličky taky zamotat zvládne!“ píše Máca a domáhá se odpovědi, jak to, že Okamura dává práci cizincům a ne našincům.

„Máme svoji kulturu, cizácké manýry a multikulti blafy nepotřebujeme!“ dodává Máca ve svém otevřeném dopise a vyjadřuje naprosté nepochopení Okamurových kroků a toho, že se lídr SPD připojuje k těm, kteří jen porušují vlastní sliby.

Dokonce i hovězí v Okamurově restauraci bude z japonského dovozu, nikoli z České republiky, a to už je pomyslná poslední kapka. „Proč podporujete cizáky a ne naše zemědělce? Nemáme snad vlastní hovězí? Myslím, že krav a volů je u nás dostatek!“ rozčiluje se Máca a dodává, že nemá nejmenší zájem o to, připadat si uprostřed Prahy jako v Japonsku. V České republice si přece člověk chce připadat jako v České republice.

Následně se Máca otřel ještě o Okamurovu obhajobu komunismu a komickým způsobem zdůrazňoval kvality politického směřování Václava Klause a Miloše Zemana, s jejichž výroky jako volič Okamury bezpochyby souhlasí zcela ve všem. „A proto, vzhledem k specifické distribuci inteligenčního kvocientu napříč společností včetně vlastenců, na závěr uvedu, že článek je pouhou satirou,“ dodal poslední větou, aby někoho náhodou nenapadlo, že to celé myslí vážně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…