Patrik Banga smazal Martinu Konvičkovi blog. A toto následovalo

11.02.2016 10:32

Zrušil blog předsedovi hnutí Blok pro islámu Martinu Konvičkovi a nyní čelí výhrůžkám zabití. Řeč je o šéfovi blogů iDNES.cz. O případu informoval server Romea.cz.

Patrik Banga smazal Martinu Konvičkovi blog. A toto následovalo
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

Podle Patrika Bangy Konvička nedodržoval pravidla blogu a dělal si z něj svou vlastní PR publikační platformu. „Předtím jsme mu stáhli pět článků a upozornili ho, že ho buď stáhneme z titulky, nebo rovnou deaktivujeme blog,“ sdělil Banga s tím, že Konvička však i přesto stále publikoval svoje politické PR. Vyzýval prý čtenáře k podpoře a k volení. 

Banga pak tedy blog vypnul a od té doby čelí výhrůžkám zabití, rasistickým urážkám či kyberšikaně. Chodí mu e-maily, ve kterých mu lidé nadávají, vyhrožují zabitím, fyzickou likvidací. Nadávky se objevily i na facebookovém profilu Martina Konvičky, který zde zveřejnil právě Bangův e-mail, ve kterém mu zrušení blogu oznamuje. „Co Žid vlastní, tam Konvička nesmí...,“ „Ty vole, to je ten cygoš, to nebude jistě střet zájmů,“ zní urážky. Výhrůžky chodí i v souvislosti se zrušením blogu další členky Bloku proti islámu, která rovněž podle Bangy chtěla blog zneužít k propagaci svých aktivit. 

Útoky přes internet příznivců Martina Konvičky nejsou ničím neobvyklým, naposledy například vyzvali k útoku na facebookovou stránku Filozofické fakulty Univerzity Karlovy kvůli jejímu stanovisku ohledně útoku na Autonomní sociální centrum Klinika. Dnes výzvu z facebookového profilu administrátoři stáhli, píše server. 

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…