Šárka Grossová je bez peněz. Musela po 12 letech začít pracovat

04.08.2016 7:37

Expremiér Stanislav Gross opustil tento svět po těžké nemoci před více než rokem. Novinářům před tím prozradil, že mu pomáhá víra v Boha. Deník Blesk informuje ve čtvrtek o tom, že vdova Šárka Grossová je bez peněz. Kvůli svým dvěma dcerám prý musela jít do práce.

Šárka Grossová je bez peněz. Musela po 12 letech začít pracovat
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Ex-premiér Stanislav Gross

V létě roku 2004 se stal Stanislav Gross premiérem a z jeho manželky Šárky se stala žena v domácnosti na plný úvazek. Zdálo se, že rodina bude finančně zajištěná. Situace se však radikálně změnila, když expremiéra Stanislava Grosse postihla těžká nemoc, na kterou v roce 2015 zemřel. Vedle smutku, který rodinu těžce zasáhl, přišly však i finanční problémy, protože se protahuje dědické řízení.

„Po manželovi zbylo jen vybílené konto, na kterém místo desítek milionů zůstalo jen 170 Kč. Veškerý další majetek zůstává zablokovaný kvůli dědickému řízení, a vdova se tak ocitla zcela bez prostředků. Musela si dokonce půjčovat peníze, aby mohla dcerám dopřát dovolenou a taky pronajmout jejich luxusní apartmán v Miami,“ píše deník.

Zdroj, který si nepřál být jmenován, deníku prozradil, že Šárka Grossová začala pracovat jako školitelka obchodních dovedností. Odmítá prý sahat na peníze, které si vydělají dcery.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…