Ten Kiska je takový ňuňánek... Doktor Macek už se musí zoufalství evropských politiků smát

20.07.2016 12:44

Někdejší místopředseda ODS Miroslav Macek si ve svém pravidelném glosování tentokrát vzal na mušku nejnovější průšvihy s imigranty a degeneraci Evropy, která nejen že se odmítá bránit, ale už se dokonce diví, že se někdo, v tomto případě britská vláda premiérky Mayové, bránit chce.

Ten Kiska je takový ňuňánek... Doktor Macek už se musí zoufalství evropských politiků smát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nejprve si vzal na paškál případ sedmnáctiletého běžence z Afghánistánu, který v německém vlaku zranil sekerou dvě desítky cestujících. Následně ohrožoval i policisty, kteří jej zastřelili. „Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích,“ píše ironicky Macek. Policisté by prý měli být prošetřeni prokuraturou stran nepřiměřené obrany a všichni zranění cestující kvůli tomu, zda vystresovaného mladíka neprovokovali.

„Angela Merkelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá média by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afghánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného,“ plánuje dále Macek.

CELÁ GLOSA ZDE

Že jeho vývody nejsou až tak absurdní, prý ukázal další šílený případ, tentokrát z Francie. Při snídani tam muslim původem z Maroka napadl nožem ženu se třemi dcerami, nejmladší osmiletá bojuje o život. Důvodem jeho řádění mělo být to, že ženy seděly u snídaně nedostatečně oblečeny.

Dalším důkazem, jak se Evropa zbláznila, je podle Macka reakce na slova britské premiérky Theresy Mayové. Ta informovala parlament, že hned po nástupu do Downing Street dala povel k opětovné aktivaci jaderných ponorek. V Evropě její rozhodnutí vyvolalo údiv, který doktor Macek nechápe. „Představte si Winstona Churchilla, jak pronáší na vládě: Kdyby na nás ten Hitler zaútočil, tak se rozhodně nebudeme vší silou bránit, vždyť by mohlo zahynout několik milionů nepřátel…,“ píše.

A korunu evropské naivitě prý nasadil slovenský prezident Andrej Kiska. Macek připomněl jeho slova z loňského března, když na Slovensku hostil tureckého prezidenta Erdogana. Kiska tehdy velmi propagoval, aby se Turecko stalo součástí Evropské unie. „Skvělý prognostik! Ale zase je to takový pěkný ňuňáček…,“ směje se doktor Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…