Umělci znovu v akci! Anna Geislerová dokonce pracovala rukama, aby naštvala Babiše

30.07.2018 16:44

Herečka Anna Geislerová se pustila do premiéra Andreje Babiše (ANO). Jásala nad nápisy na silnici. Nešetřila ani prezidenta Miloše Zemana.

Umělci znovu v akci! Anna Geislerová dokonce pracovala rukama, aby naštvala Babiše
Foto: Vít Hassan
Popisek: Premiér Andrej Babiš na setkání členů Bytového družstva Svatopluk v Horoměřicích. Vláda se bude zabývat případem klientů zkrachovalého H-Systemu

Aňa Geislerová na sociální síti zajásala nad nápisy, které ozdobily některé silnice. Účastníci slavného závodu Tour de France si při jedné z etap mohli na silnici přečíst nápis „Babiš = StB", odkazující na fakt, že je Babiš veden jako spolupracovník komunistické Státní bezpečnosti.

Anketa

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

hlasovalo: 23148 lidí

Obdobný nápis „Babiš je StB" vyfotila Geislerová také na silnici v Orlických horách. „Zalíbilo se nám to. A dalším místem na mapě, kde se to ví, jsou Orlické hory!! Kde budou další?" zeptala se herečka.

O něco dříve Geislerová sdílela informace o tom, že dnes premiér Andrej Babiš a prezident Miloš Zeman kritizují justici za rozhodnutí v kauze H-System, ale v dobách, kdy Miloš Zeman vedl ČSSD, tak jeho poradce Miroslav Šlouf pravděpodobně získával část peněz klientů H-Systemu. Podle serveru Seznam zprávy.cz existovalo i propojení mezi H-Systemem a pozdějším prezidentem Václavem Klausem. Klaus jako někdejší nejvyšší představitel ODS mohl tušit, že se v H-Systemu něco děje přes svého tehdejšího ministra financí Ivana Kočárníka. Budoucí Kočárníkova choť byla klientkou H-Sysrtemu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…