VIDEO Vzkaz občana prezidentu Andreji Kiskovi. Nechceme sem psát sprostá slova, nahlédněte sami

10.05.2016 20:30

Na sociální síti existuje celá řada skupin – na podporu prezidenta Zemana, proti němu, na podporu textaře Michala Horáčka a tak podobně. Mezi jinými tu najdeme taky skupinu AntiKiska namířenou proti slovenské hlavě státu Andreji Kiskovi. Obhroublé desetiminutové video sem přidal i pán, který vystoupení zahájil slovy: „Takže čau, náš prezidentko.“

VIDEO Vzkaz občana prezidentu Andreji Kiskovi. Nechceme sem psát sprostá slova, nahlédněte sami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Slovenska Andrej Kiska

„Takže čau, náš prezidentko, Andrejko Kiska... Vždyť ty nejsi prezident nikoho. Tento národ tě nenávidí, jak jen může. Ty si žiješ v té své iluzi, že jsi spasitel, a nevím, do jakých úloh se ještě pasuješ, ale ty jsi obyčejný had, poslouchej, kamaráde,“ poznamenává rozhořčený občan. Kiska podle jeho názoru neumí říct nic z hlavy, všechno čte z papíru. A národ mu to prý jednou spočítá. Už jen za migranty, které prý Kiska zve do země proti vůli národa. Měl by se prý rychle vzpamatovat, nebo si ponese následky.

„Ty tu stále blouzníš o nějakém fašismu a o tvých sračkách nějakých. Ty nemáš ani tušení, kamaráde. Ty tu stále mluvíš o nějakém fašismu, ale chtěli bychom vidět tvé vysvědčení z dějepisu, co ty to magoříš o nějakém fašismu, ty nic nevíš, ty všechno čteš z papíru,“ zuřil dál občan. Tím však ještě ani zdaleka neskončil. „Ty nejsi schopný se k nějaké situaci vyjádřit z vlastní hlavy. Ty se chodíš bratříčkovat s Obamou, s Albrightovou, ty kokos, nebo co já vím s kým, místo toho, aby ses bavil s lidmi, kteří tu jsou tobě bližší, se kterými bys mohl uzavřít nějaké kompromisy, s těma ty se nechceš bavit. Ty jsi zrádce národa,“ pálil muž od boku.

Slovákům je prý zle

Kiska podle jeho názoru ukázal, že se dokáže jen kamarádit s Amerikou, a neumí nic jiného. Jako prezident by se přitom měl starat o běžné občany, a ne o Američany. O lidi, kteří nemají čtrnáct dní před výplatou „co žrát“. V první řadě je třeba se postarat o své lidi, a ne o nějaké uprchlíky. Pokud se Kiska nezmění, bude ho podle něj možné žalovat pro vlastizradu, ale také pro nenávist vůči určité skupině lidí – proti Slovákům.

„Je nám zle, když vidíme tvůj ksicht na obrazovce. Je nám z tebe vážně na zvracení,“ zuřil Slovák. Zopakoval, že Slováci musejí v první řadě mít co jíst, kde pracovat, a pak teprve se dá mluvit o moderní společnosti. Následně Slovák popsal, jak si představuje fašismus. Podle jeho názoru je charakterizován fašisticko-korporátními firmami. „Zahraniční investoři tady zotročují lidi. To je fašismus, kamaráde, to je něco, co normálně poznáš. Zotročují tady lidi za minimální mzdy, to je fašismus. To, že tady lidi vyjádří názor a ty ho ignoruješ, to je fašismus,“ křičel na kameru muž. Slovenky a Slováci mají rozedrané ruce do krve a odmítají živit nějaké ekonomické migranty.

„Ty nás tady krmíš takovými sračkami a myslíš si, že mi ti to budeme žrát. Jestli máš v sobě trochu lidskosti, tak se začni chovat jako člověk,“ hřímal sprostá slova znovu a znovu. Elita se prý brzy probudí a uvidí, jaká je realita. Tato realita ukazuje, že uprchlíci se nechtějí přizpůsobovat Evropanům, stačilo by, kdyby slovenští muži a ženy dostali dost peněz. Pak budou pracovat a budou mít děti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…