Ve sprchách se nekaká, upozornila uprchlíky. A teď si podala mladé z Hate Free a islám

27.04.2016 6:32

Rozhovor s poněkud výstřední aktivistkou Janou Hruškovou přinesl server Disuk.cz. Ta mimo jiné uvedla, že pokora schází mnoha lidem. Podle ní i mladým cynickým vysokoškolákům a hnutí HateFree.

Ve sprchách se nekaká, upozornila uprchlíky. A teď si podala mladé z Hate Free a islám
Foto: archiv J.Y. Hrušková
Popisek: Jana Yngland Hrušková, herečka, aktivistka

Anketa

Kdo by porazil Zemana?

0%
1%
2%
89%
hlasovalo: 9955 lidí

„Naše vláda jedná laxně, nebezpečně a pouze ve svůj prospěch. Nemyslí na občany a na to, že ilegální migranti jsou životu nebezpeční. Ekonomika Evropy se pokládá a Česko si myslí, že nám to tu někdo bude financovat. Nebude,“ poznamenala v rozhovoru Hrušková, která velmi bojuje proti přijímání uprchlíků. Dodává, že jí už dochází trpělivost. Následně dokonce zkritizovala i hlavu státu Miloše Zemana.

„Zeman je sice vtipný a jezdí po krajích. Ale svoje pravomoci vůbec nevyužívá. Nevím, proč to dělá. Nechce asi nic riskovat. Ale tím pádem riskuje životy našich lidí. Každým dnem vzrůstá nebezpečí, že bude přepadena nějaká žena nebo dítě. Na to bohužel Zeman zapomíná a nechává se ukolébávat svou popularitou. Oběti, které u nás budou, jdou na konto naší vlády a Zemana,“ nebere si servítky Hrušková. Politik podle ní musí dělat politiku pro lidi. „Člověk musí mít pokoru a mít rád svou zemi a občany. Ne jimi pohrdat,“ zdůraznila.

Původní text ZDE.

„Ti, co dělají politiku, mají obrovská ega a žádnou pokoru. Ta schází mnoha lidem. I mladým cynickým vysokoškolákům a hnutí HateFree. Ti také pouze chtějí podporovat nějakou myšlenku, která je zvrhlá a nebezpečná. Chtějí podporovat islám. Ten je pro mě něco jako fašismus. Ten likvidoval Židy, homosexuály, postižené a komunisty a všechny, kteří s nimi nesouhlasili. Fašisté nekamenovali ženy, to je snad jediný rozdíl. A to všechno chce rádoby humánní hnutí podporovat. Slepě a důvěřivě přijímat ilegály, kteří jsou schopni absolutně všeho,“ dodala.

Připravené má i radikální řešení. „Zavřít hranice, vyhostit všechny muslimy,“ hlásá. 

Yngland Hrušková se mimo jiné proslavila videem, v němž poučovala uprchlíky. „Milí mladí chlapci, vy jste pro republiku neudělali ještě vůbec nic. Necháváte se živit. Na práci jste ještě pravděpodobně nikdo z vás nesáhl. Stále jste závislí na někom, kdo se o vás postará,“ vyjádřila vzkaz mladým mužům, kteří jsou podle ní arogantní. „To je můj názor. A ne jenom můj. Bohužel se to potvrzuje. A vy sami potvrzujete to, co jsem o vás napsala. Jste arogantní egoisté. Myslíte si, že když budeme přijímat uprchlíky, bude se o ně někdo starat. Ne někdo, ale vy se o ně musíte starat. Vy, vysokoškoláci, se o ně musíte starat, když je tady chcete. Musíte je například učit masturbovat, neboť jsou sexuálně frustrovaní, jak dneska hlásilo rádio,“ sdělila. Podle ní se uprchlíci musí také naučit chování k ženám, k dětem či chodit na záchod. „Nehodí se do dámských sprch chodit očumovat ženské. To my neděláme,“ podotkla k chování v bazénu. „A ve sprchách se nekaká,“ řekla tehdy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…