Miroslav Josef Bezecný: Byli jsme a budem

01.03.2023 15:31 | Glosa

Někdy si říkám, jestli má vůbec smysl o tom psát. O tom, jak naše vlády uměle rozdmychávají generační problém, když je naprosto prokazatelné, že důchodci si sami na důchod, v průběhu svého pracovního života, zaplatili. Nikdo jim nic zadarmo nedal ani nedává. Kdo je tedy vinen? Kdo rozkradl a dále rozkrádá peníze na důchody? Skutečně nemá smysl o tom dále psát.

Miroslav Josef Bezecný: Byli jsme a budem
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

Mladá generace je masivně zmanipulována. Co nás tedy čeká? Moji rodiče a prarodiče každý večer poslouchali rádio Svobodná Evropa, a všemu svatě věřili. Jaká byla masivní propaganda této vysílačky? (Napsal bych štvavé vysílačky, ale to by mě "demokraté" ukamenovali.) Celá západní Evropa, a především Amerika, velice prý miluje Čechy a Českou republiku, a prý čekají jen na to, abychom se zbavili jha komunismu. Potom nás prý okamžitě přijmou do své otevřené náruče. Jak to dopadlo? Přijmuli nás, ale otevřenou náručí nám jen ukradli, co mohli. A na to, přijmout do své "otevřené náruče" i lidi České republiky jaksi zapomněli. Kolik je v České republice českých firem? I ten zbytek musí mít anglické názvy, aby, údajně, na trhu uspěl. Co s tím dál? Máme v republice dost a dost Škodů, Šustalů, Kolbenů, Daňků, Divišů, Veverků, Křižíků a dalších a dalších. A tak se začne zase od začátku. "Na koleně" kdesi v garáži, maličké dílničce, v kuchyni. A opět bude svět jen koukat, co ti Češi zase vymysleli. Za květnového pražského povstání se zpívala písnička: "Byli jsme a budem, ať to slyší svět, nikdo nás nezdolá. Vedle sebe půjdem, ale nikdy zpět, až nás vlast zavolá".

Miroslav Josef Bezecný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka