Chaloupka (VV): Londýn i Švédsko jsou jen dalším příkladem řádění imigrantů

27.05.2013 7:35

 Dnes londýnští vyšetřovatelé uvedli, že dva britští muslimové, kteří ve středu v Londýně brutálně „barbarským způsobem“ zavraždili britského vojáka, nepatří pravděpodobně k žádné teroristické organizaci a jednali samostatně.

Chaloupka (VV): Londýn i Švédsko jsou jen dalším příkladem řádění imigrantů
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

„Ano, skutečně jaká úleva pro občany euroatlantického společenství. Naopak. Tento problém je mnohem zásadnější a jde přes hranice národních států a mnohých sofistikovaných bezpečnostních strategií,“ okomentoval dnešní prohlášení Chaloupka, poslanec VV. Problém je podle Chaloupky v tom, že tento typ nekoordinovaného „malého“ útoku je pro bezpečnost jakéhokoliv státu a jeho občanů mnohem zásadnější. Protiteroristické či bezpečnostní složky států jim totiž jen stěží mohou zabránit. Jinak je tomu v případě velkých, organizovaných teroristických útoků. Tam existuje větší pravděpodobnost, že jej bezpečnostní složky státu eliminují.

Jediným řešením je podle Chaloupky prevence. A to ve smyslu zpřísnění imigračních pravidel státu. „Stále se totiž bohužel domnívám, že tam, kde se objeví muslimští přistěhovalci a získají ve státě silnější minoritu, působí spíše jen potíže,“ řekl Chaloupka a odkázal především na Německo, Francii, Belgii. Zřetelně to ukazují i aktuální události ve Švédsku. „Okraj švédské metropole připomíná skoro až začátek občanské války. A jakou náhodou, že nepokoje se odehrávají v oblasti, kde žije asi 80 procent imigrantů. Většina z nich vyznávající islámskou víru,“ argumentoval poslanec a nelítostně dodal: „Jak jsme několikrát mohli na vlastní oči vidět, muslimové příliš tolerantní vůči jiným kulturám nebo náboženstvím nejsou, tak proč bychom my být tolerantní měli? Multikulturalismus ano, ale pouze s těmi kulturami, které jsou vůči sobě navzájem tolerantní.“  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…