Navrátilová: Ransdorfovy vzpomínky na minulost

26.04.2012 13:23

Miloslav Ransdorf je europoslanec s platem českého prezidenta, který není schopen nedělat dluhy.

Navrátilová: Ransdorfovy vzpomínky na minulost
Foto: Tino Kratochvíl
Popisek: Dagmar Navrátilová

Miloslav Ransdorf je zastánce jasných a vymahatelných pravidel a za tři roky je stihl již třikrát porušit, když svým autem srazil dvě ženy a jednou nedal přednost zprava. Nyní je to Miloslav Ransdorf, podle kterého se musí vyměnit vláda. Je jeho zájem skutečně nezištný a jde pouze o odpor k ideologicky protivné vládě?

Pokud je tomu tak, jsem jen ráda, když nás kritizují komunisté. Znamená to, že děláme něco dobře. Tato republika vznikla na odporu proti komunismu a vzdalování se od jejich pojetí světa je cílem této vlády a i naší země. Na těchto ideálech naše země vznikla.

Obávám se ale, že panu europoslanci jde také o partikulární zájem. Pan europoslanec své dluhy neřešil, dokud ho rádoby přichýlila vládní koalice ČSSD a de facto komunistů za Jiřího Paroubka. Nyní má platit. Jeho vila, chata, další nemovitosti a majetek jsou v exekuci. Státní aparát mu měří jako každému jinému. Kdyby byl součástí vlády podporované komunisty, tak si dokáži představit, jak by si mnozí z ČSSD nožičky uběhali, aby panu europoslanci pomohli a koupili si tak loajalitu jeho křídla ve straně, které vždy stojí proti dnešnímu předsedovi. Pan europoslanec by měl zpět majetek i společenskou důležitost. Za této vlády to není jako za komunismu, kdy si někteří byli rovni a jiní rovnější. Tato vláda dbá na dodržování zákonů. I proto má problémy. Rozhodně je to ale lepší než vláda, po které volá pan europoslanec Ransdorf.

Dagmar Navrátilová, poslankyně Parlamentu ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karolína Peake

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).