Nečas: ODS chystá akci „120 hodin pro vítězství"

21.05.2010 15:06

V neděli na pražské Kampě odstartuje finále předvolební kampaně.

Nečas: ODS chystá akci „120 hodin pro vítězství"

ODS odstartuje v neděli na pražské Kampě finále své předvolební kampaně. Do českého politického prostředí přinese další novinku známou z politických kampaní na západ od nás - tzv. rally. Jde o předvolební setkání členů, podporovatelů a sympatizantů strany,

ODS potvrzuje, že v letošní předvolební kampani je mezi politickými stranami jasným lídrem v užívání inovativních komunikačních nástrojů a forem komunikace pro oslovení veřejnosti. Po mimořádném úspěchu předvolebního spotu „Váš hlas" v českých kinech, kreativního animovaného klipu „Oranžové peklo" či první plánované virtuální demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi, do které se zatím přihlásilo už přes 23 tisíc lidí, jde o další premiérovou předvolební aktivitu.

Více:

„V této chvíli oslovujeme všechny členy, podporovatele a příznivce, aby v neděli 23. května přijeli i se svými blízkými a přáteli na pražskou Kampu, kde společně odstartujeme 120 hodin pro vítězství. V zahraničí se takové shromáždění označuje pojmem rally a představuje jakési poděkování i povzbuzení příznivcům a účastníkům předvolební kampaně," vysvětlil volební lídr ODS Petr Nečas. Ten zároveň zdůraznil, že jedině vítězství Občanské demokratické strany ve volbách zastaví Jiřího Paroubka a komunisty. Hlasy pro malé strany stačit nebudou. Pouze ODS má tak šanci porazit ČSSD. Plánované akce se zúčastní stovky lidí. Její koncept přiblížil také šéf volebního štábu Ivan Langer. „Jde o závěrečné setkání podporovatelů, členů, významných představitelů ODS a  jakési povzbuzení a výzvu do závěrečného boje, do finále horké volební kampaně," dodal. V závěrečných 120 hodinách pro vítězství se členové ODS, Modrého týmu a ostatní sympatizanti zapojí do kontaktní kampaně, osloví své známé, sousedy či spolupracovníky. Budou je zvát k volebním urnám.

Na akci vystoupí sympatizanti ODS Eva Pilarová, Helena Zeťová, Daniela Šinkorová, Láďa Kerndl, Tereza Kerndlová, Bajo Band Ivana Mládka, Jitka Zelenková, Markéta Konvičková, Láďa Křížek a další.

Účastnici akce na pražské Kampě se zapojí do finanční sbírky na pomoc oblastem postiženým povodněmi.

Více informací získáte na http://www.ods.cz/volby2010/120hodin.html

VIZE 2020 - Konečná verze

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ods.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…