Smýkal (ČSSD): Vycházíme z potřeb našich občanů

10.10.2010 19:20 | Zprávy

Před volbami předkládáme konkrétní návrhy řešení problémů

Smýkal (ČSSD): Vycházíme z potřeb našich občanů

Vážení spoluobčané,

čas plyne jako voda a už zde máme opět, po čtyřech letech, volby do Zastupitelstva města Holešova.Je před námi, občany města a jeho  místních částí, období dalšího rozvoje města, naplňování potřeb běžného života občanů, ale i  období spojené s investicemi do budoucnosti.

Česká strana sociálně demokratická v Holešově  vám ve svém podrobném volebním programu předkládá své záměry a cíle. Objasňuje:

-          co chceme

-          co pokládáme za rozhodující

-          o co budeme usilovat

-          co  budeme prosazovat

 Jsou to konkrétní návrhy, akce, úkony a  postupy, které by měly obohatit náš život ve městě. Nejsou to planá hesla či  fráze. Nejsou falešná a nereálná. Jsou kontrolovatelná vámi, občany.

Vychází  z každodenních  potřeb občanů, reaguje na jejich názory a postoje.

PŘEČTĚTE SI PROGRAM ČSSD

 Mnozí z vás si kladou otázku co s tím, jak naplnit to, co ČSSD navrhuje pro další období.

Jednou z možností či cest  je mít v zastupitelstvu a následně ve výborech  a komisích  lidi, kteří naše-vaše představy  umí prosazovat a naplňovat. Toho lze dosáhnout mimo jiné kvalitními zastupiteli, které si zvolíte na následující období. Místní organizace ČSSD vám navrhuje zástupce občanů, kteří jsou připraveni jak odborně, profesně, tak i vzděláním. Jsou mezi nimi např. lidé, kteří prokázali svou aktivitu ve prospěch města, organizací, spolků, sportovními, kulturními, i společenskými aktivitami. Navrhujeme vám např. odborníky z oblasti školství, využívání volného času dětí a mládeže, sportu, kultury, činnosti  pro seniory, ale také v oblastech jako je doprava a  životní prostředí, investic a ekonomiky, podnikatelské sféry a mohl bych pokračovat. Jsou to pro mne lidé, kteří mají cit pro práci s lidmi, mající odpovědnost za svá rozhodnutí. Lidé, kteří vědí co je třeba udělat pro lepší, bohatší,  radostnější život  spoluobčanů. Mají pracovní i životní zkušenosti. Na naší kandidátce jsou ženy, mladí lidé i věkově vyzrálí občané. Odmítají aroganci v jednání, povýšenost, přehlížení názorů jiných. Lidé, které ČSSD navrhuje, mají moji důvěru a věřím, že budou mít i vaši.

 Vážení spoluobčané,

nezůstávejte 15.-16.10., ale i 22.-23.10.( ve volbách do Senátu PČR) doma. Rozhodněte o další  budoucnosti města Holešova .

Věřím ve vaši moudrost, odpovědnost.

Vaši  důvěru, kterou vyjádříte hlasem pro kandidáty ČSSD do Zastupitelstva města Holešova, nezklameme.

S úctou

Josef Smýkal

poslanec Poslanecké sněmovny  PČR

Zdroj: josefsmykal.cz

Související:

Seďa (ČSSD) Změňme společně Uherské Hradiště

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

22:12 Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.