„To až Fiala zjistí...“ Keller už ví. A má příběh s covid testy

20.01.2022 4:45 | Rozhovor

Premiér Fiala chce snižovat daně, zvyšovat výdaje a zároveň snižovat státní dluh, všiml si profesor sociologie Jan Keller. Až Fiala zjistí, že to nejde, hodí to na Babiše, dodává. Vládě Keller ,,děkuje” za zážitek s covid testováním. ,,Od pondělí 17. ledna bych se měl jezdit autobusem otestovat kvůli tomu, abych mohl následujícího dne zajet stejným autobusem na vlastní riziko zkoušet studenty, kteří na žádné testy chodit nemusejí,” sdělil profesor ParlamentnímListům.cz.

„To až Fiala zjistí...“ Keller už ví. A má příběh s covid testy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Profesor Jan Keller

Poslanec Jan Farský, jeden z nejznámějších členů hnutí STAN, odletěl na půl roku na stáž do Spojených států, poslanecký mandát si ponechá. O čem to svědčí, pane profesore?

Trochu se bojím toho, že si z něj vezmou příklad další členové jeho strany, ale také koaliční Piráti a nakonec celá ta pětikoalice. Představte si, že všichni odletí někam se dovzdělat. Neříkám, že to nepotřebují jako sůl, ale co si tu bez nich počneme?


Podle prezidenta Miloše Zemana jde o „hloupý podvod na voličích.“ Souhlasíte s ním?

Myslím, že pan prezident byl příliš laskav. Nejde přece jen o podvod hloupý, ale také o podvod hodně drahý. Vždyť peníze půjdou celou tu dobu také na poslaneckou kancelář pana Farského, na jeho asistenty a na jeho poradce. To je částka, která převyšuje jeho plat a kterou daňovým poplatníkům nikdo neodpustí, i když jim bude telefonovat až z Oregonu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…