„Zrůdy!“ Zmasakrovaní Izraelci, unášené ženy. Volání Allahu Akbar. Reportér ČT se neudržel

07.10.2023 14:50 | Monitoring

Palestinské hnutí Hamás dnes spustilo rozsáhlý raketový i pozemní útok na Izrael. V ulicích několika izraelských měst se pohybují komanda, která střílejí po civilistech. Světoví lídři včetně českých tento útok odsoudili. Sociálními sítěmi mezitím kolují šokující snímky a videa nejen z bojů, ale i z dobytých území. Útočníci se chlubí záběry zmasakrovaných civilistů, velmi často jsou to ženy.

„Zrůdy!“ Zmasakrovaní Izraelci, unášené ženy. Volání Allahu Akbar. Reportér ČT se neudržel
Foto: Nexta
Popisek: Žena zajatá palestinskými obrojenci při útoku na Izrael.

„Zrůdy!“ tak na tyto záznamy na sociální síti X reaguje reportér České televize Jakub Szántó, který v minulosti dlouhodobě působil jako zahraniční zpravodaj v Izraeli a na Blízkém východě, na rozsáhlý útok ozbrojenců palestinského hnutí Hamás na území Izraele. Szántó odsoudil i fotky a videa zabitých civilistů, zajímaných žen i dětí odvážených do Gazy, které zveřejňují útočníci.

Szántó také sdílel video z Jeruzaléma, kde se z mešit ozývá burcování k bojům proti Izraelcům. „Imámové, duchovní náboženství míru, vyzývají z tlampačů gazánských mešit k válce proti Židům,“ dopsal reportér ČT.

 

 

Na záběrech, které na sociální síti X zveřejnila například zpravodajská agentura Nexta, jsou zachycena nabouraná auta na dálnici a jejich posádky jsou mrtvé, pravděpodobně v důsledku výbuchu. Na dalším videu zase palestinští útočníci pošlapávají mrtvé tělo člověka za hlasitého provolávání „Allahu Akbar“. Otřesný snímek zachycuje mrtvou ženu v automobilu s průstřelem boku.

Do Gazy jsou násilně odváženy ženy i děti. Například matka se dvěma malými dětmi v náručí. Nebo izraelská vojačka, kterou bez bot, jen v kalhotách a triku nakládají ozbrojenci do auta. Za proražené hranice Izraele směr Gaza proudí i vojenské bojové i dopravní prostředky izraelské armády.

 

 

 

 

Drastické záběry ukazují tělo mrtvé polonahé ženy, kterou palestinští ozbrojenci odvážejí v pick-upu.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Karel Výborný

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Izraelci v Palestině se nazývají osadníci,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseŠUKaHEK , 07.10.2023 16:41:49
Na UA Rusáci okupanti.

|  17 |  0

Další články z rubriky

„Žvástů jsem slyšel dost.“ Ivan David skoncoval s von der Leyenovou. Zle

20:20 „Žvástů jsem slyšel dost.“ Ivan David skoncoval s von der Leyenovou. Zle

Blží se dvacáté výročí vstupu ČR a dalších zemí do EU. V europarlamentu už se konalo slavnostní zase…