Majerová: Děti nenechává doma sedět covid, ale hloupí alibističtí politici

20.07.2021 12:19 | Rozhovor

Poslankyně a předsedkyně formace Trikolóra Svobodní Soukromníci Zuzana Majerová Zahradníková vždy patřila k tvrdým kritikům vládních opatření, které byly namířeny proti dětem. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz říká, že děti mají chodit do školy bez jakýchkoli omezení. „Dusit děti v rouškách je zločin. Očkování dětí je jen další způsob, jak z covidové hysterie vytřískat více peněz. Očkování je a musí zůstat pouze dobrovolné,“ říká Zuzana Majerová Zahradníková a připomíná, že vládní a ministerští recidivisté narazili na moc soudní.

Majerová: Děti nenechává doma sedět covid, ale hloupí alibističtí politici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyné Trikolory

Jste nejen poslankyně a předsedkyně strany, ale také matka. Už víte, co čeká nejen vaše děti v září ve škole? Nehrozí, že je pandemie covidu-19 zase nechá sedět doma u distanční výuky? 
 
Promiňte, ale musím vás opravit. Děti nenechává doma sedět covid, ale hloupí, alibističtí politici. Politici, kteří dětem ukradli už víc než rok života. V žádné jiné zemi nepoškodili vlastní mladou generaci tak, jako u nás. Ano, děsím toho, co tahle politická garnitura ještě vymyslí. Uděláme ale všechno pro to, abychom jim to nedovolili.
 
 
Na vládní úrovni opět sledujeme přetahovanou mezi ministerstvy školství a zdravotnictví o to, za jakých podmínek se děti v září vrátí do školy. Občas to působí tak, že se jeden ministr vymlouvá na druhého. Co si o tom myslíte? 
 
Náš názor, tedy názor naší volební formace Trikolóra Svobodní Soukromníci, je, že děti mají chodit do školy bez jakýchkoli omezení. Naše covidová politika je jasná a jednoduchá: Ohrožené chránit, nemocné léčit a zdravé nechat žít.
 
Jednou ze zamýšlených variant je, že po ukončení letních prázdnin budou muset děti školou povinné projít sérií antigenních testů, aby se snížilo riziko zavlečení mutací covidu-19 do početných školních kolektivů. To zní docela racionálně, co říkáte? 
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…