Šebek (SPOZ): Dita Portová nás sráží v očích veřejnosti

04.10.2013 12:25

Prohlášení předsedy MO Lázně Bohdaneč.

Šebek (SPOZ): Dita Portová nás sráží v očích veřejnosti
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Kolegyně a kolegové,

předně musím uvést, že k vyjádření v kauze „Portová vs SPOZ“ mám pouze informace jak se říká „co píší noviny“ a to je na orientování v problému opravdu málo, proto bych se mohl vyjádřit pouze obecně, respekt s ohledem na informace podávané sdělovacími prostředky všech typů, by moje vyjádření nemuselo odpovídat skutečnostem.

Z toho důvodu jsem se seznámil na http://www.volby.cz/ s výsledky krajských voleb 2012 plzeňské organizace SPOZ, jeden by řekl nic moc, ale kde to bylo lepší? Také neznám pravdu o údajném vyřazení MUDr. Věry Pavlíčkové z kandidátní listiny. Ale i tak z toho mála jsem usoudil, že v těchto volbách Plzeňáci v rámci SPOZ nebyli jako celek opravdu nejhorší, ale s paní Bc. Ditou Portovou to bylo horší, když byla jako druhá na kandidátce přeskočena preferencí tří jiných kandidátů a to je pro mě důvod domnívat se, že předsednictvo SPOZ jednalo se zájmem o dosažení co nejlepšího výsledku v předčasných parlamentních volbách 2013 výběrem, dle jejich názoru, vhodnějších kandidátů, proto předsednictvo SPOZ spolu s předsedou Zdeňkem Štenglem má v tomto moji důvěru a podporu.

Závěrem musím vyjádřit můj pocit a tím je zklamání z jednání paní Bc. Dity Portové, zejména tím jak sráží v očích veřejnosti SPOZ, jenom proto, že podle mého názoru neunesla oprávněné změny provedené zcela v souladu se zněním stanov SPOZ jejím předsednictvem a jistě se zájmem „aby to tentokrát bylo lepší“.

Pokud bych mohl, obracím se přímo na paní Bc. Ditu Portovou: „Prosím respektujte současnou situaci s důvěrou, že z plzeňská mohou zasednou v nové poslanecké sněmovně i zástupci SPOZ“.

Vladimír Šebek předseda MO Lázně Bohdaneč

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Nenávist, strach a osobní útoky do politiky nepatří

19:01 Hejtman Půta: Nenávist, strach a osobní útoky do politiky nepatří

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na Roberta Fica.