Sehnalová (ČSSD): Kadeřníci opět na scéně aneb mediální deja vu

04.11.2012 16:16

Evropská Komise prý připravuje směrnici, která zakazuje kadeřnicím, aby nosily podpatky a šperky a vůbec šikanuje je i jinak.

Sehnalová (ČSSD): Kadeřníci opět na scéně aneb mediální deja vu
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Tato dubnová (chtělo by se říci aprílová) zpráva vyvolala vlnu mediálního spravedlivého rozhořčení, které sdíleli samozřejmě i lidé. S dotazy se obraceli i na poslance Evropského parlamentu a žádali v lepším případě jejich vysvětlení. Když se ukázalo, že jde o naprostou mediální kachnu, věc jaksi mimochodem utichla.

Uplynulo jen pár měsíců a úplně stejná "zaručená" zpráva se na serveru Novinky.cz objevila 29.10. znovu. A opět stejná masáž a rozhořčení. Že ta Unie nedá konečně nebohým kadeřníkům a kadeřnicím pokoj! O den později se, opět ve vší tichosti a oproti původní zprávě, již jen v rubrice Žena na témže serveru Novinky.cz objevila zpráva nová, která nás všechny bohorovně uklidňuje titulkem: Kadeřnice budou smět nosit šperky a vysoké poplatky pravděpodobně dál. A článek končí ujištěním, že původní zprávu tedy nelze brát vážně.

Na to, že je EU vděčným fackovacím panákem jsem si už zvykla. Na co se mi zvykat nechce, je pokračující bezostyšná bulvarizace dříve vcelku seriózního mediálního prostoru.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!