Aš: Mostní stezka usiluje o mezinárodní ocenění

06.07.2021 6:32

Evropská asociace zelených stezek – Greenways (EGWA), zastoupená v ČR Nadací Partnerství, vyhlásila již 10. ročník cen pro nejlepší Evropské zelené stezky – Greenways (European Greenways Award - EGA) pro rok 2021.

Aš: Mostní stezka usiluje o mezinárodní ocenění
Foto: wikipedia
Popisek:

Z Česka již byly v minulosti oceněny např. projekty drážních stezek (Cyklostezka Sázava – Přibyslav, Cyklostezka Koleje či systém městských zelených stezek - Greenways v Plzni). V letošním roce je mezi nominovanými také naše Mostní stezka vedoucí z Aše přes Selb do Wunsiedelu a Tröstau, vybudovaná ve spolupráci s Okresem Wunsiedel v roce 2013.

Soutěží se v několika kategoriích a naše Mostní stezka figuruje v nominaci na Evropskou cenu v kategorii Nejlepší propagace na Greenways (Exemplary initiatives). V letošním roce bylo podáno celkem 31 nominací stezek z celé Evropy.

Ceny budou předány v rámci Konference o cyklostezkách a greenways ve španělské Valencii dne 30. září 2021. O výsledcích budeme veřejnost informovat.

Více informací o Zelených stezkách naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…