Beroun: Lidem končí platnost občanek, na přepážkách se tvoří fronty

08.06.2015 6:33

Protože mnoha občanům v současné době končí platnost občanských průkazů, výrazně se nyní na berounském pracovišti občanských průkazů a cestovních dokladů zvýšila čekací doba na vyřízení jednotlivých žádostí. Kritickou situaci současně komplikuje fakt, že někteří pracovníci přepážek jsou v dlouhodobé pracovní neschopnosti. Navíc v případě vyřízení občanských průkazů do Berouna směřuje i mnoho občanů z Prahy a okresu Praha-západ.

Beroun: Lidem končí platnost občanek, na přepážkách se tvoří fronty
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Čekací doba je proto nyní i několik hodin. Často musí být výdej pořadových čísel kvůli velkému zájmu přerušen, aby bylo možné do konce pracovní doby stihnout vyřídit žádosti občanů s již vydaným pořadovým číslem.

„Přijali jsme již kvůli tomu určitá opatření. Přesto nebude možné kritickou situaci vyřešit hned. Je nám líto, že došlo k tomuto nešťastnému souběhu okolností a žádáme občany o trpělivost,“ upozorňuje vedoucí odboru dopravy Miroslav Jerling. K vyřízení žádosti je možné se objednat on-line v rezervačním systému na www.mesto-beroun.cz na konkrétní den a hodinu. Volné termíny jsou přibližně od poloviny července.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…