Beroun: Na Městské hoře se montuje skluzavka

15.03.2023 18:55 | Tisková zpráva

Děti se na Městské hoře již brzy dočkají nové atrakce. Tou je skluzavka, která se v těchto dnech již montuje. Celý tubus by měl být zkompletovaný do konce tohoto týdne.

Beroun: Na Městské hoře se montuje skluzavka
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Následovat budou ještě další stavební a terénní úpravy. Skluzavka by měla začít sloužit dětem v průběhu měsíce dubna, o přesném termínu otevření budeme včas veřejnost informovat.

Skluzavku na Městské hoře financuje Nadace Tipsport a o její provoz se bude starat Berounská sportovní. Nástup na skluzavku je umístěn pod dětským hřištěm u medvědária – pod schodištěm a dojezd je nad spodním rozcestím u ulice Křenovka blízko Jungmannovy základní školy.  Skluzavka byla zasazena do terénu tak, aby nebyl pokácen žádný strom. Svou délkou 42 metrů se bude řadit mezi nejdelší atrakce svého druhu v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…