Beroun: Pro cestující vznikne na novém autobusovém nádraží moderní informační systém

04.10.2015 9:36

Venkovní LED panel s odjezdy autobusů a dva LCD monitory, jeden v nově budované čekárně a jeden v nádražní hale Českých drah.

Beroun: Pro cestující vznikne na novém autobusovém nádraží moderní informační systém
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Na novém autobusovém nádraží se počítá s výstavbou těchto moderních prvků, které mají za cíl cestující lépe informovat o odjezdech autobusů. Systém bude mít internetové připojení, což umožní automatickou aktualizaci dat jízdních řádů. Cestující bude technika informovat o čísle linky a spoje, cílové stanici, času odjezdu, čísla stání na autobusovém nádraží a případně o aktuálním zpoždění. Pro nevidomé a slabozraké bude možnost předávat informace z panelu i akustickou formou.

Venkovní panel i vnitřní monitory mají být dodány včetně montáže do konce listopadu, takže by jejich provoz měl být zahájen společně s novým nádražím. Do konce listopadu mají být rovněž namontovány nové přístřešky pro cestující a zastávkové označníky.

Ani stávající autobusové nádraží nebude zapomenuto. Veřejnou zakázkou byl v září vysoutěžen zpracovatel projektové dokumentace na jeho revitalizaci. Samotné práce mají být podle zadání poskytovatele dotace dokončeny do května příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…