Brno: Uzavírku Údolní představí diskuze v úterý 17. dubna

16.04.2018 16:47

Jak budou řešeny objízdné trasy a náhradní doprava při rekonstrukci ulice Údolní? Zahájení prací je naplánováno na začátek května. Veřejná diskuze k dopravním omezením a objízdným trasám bude v úterý 17. dubna od 17.30 v Zastupitelském sále Nové radnice.

Brno: Uzavírku Údolní představí diskuze v úterý 17. dubna
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Projekt představí náměstek primátora Richard Mrázek, generální ředitel DPMB Miloš Havránek a provozní ředitel dopravního podniku Jan Seitl, zástupci městské části Brno-střed, Brněnských vodáren a kanalizací i zhotovitelských firem.

Práce na Údolní jsou naplánovány na 12 měsíců. Po dokončení prací v ulici Údolní má zhotovitel 9 měsíců na dokončení stavebních prací ve zbývajících částech zakázky.

Jde o kompletní rekonstrukci ulice Údolní včetně sítí a tramvajové trati od tramvajové zastávky Úvoz až po odbočku k plaveckému stadionu.

Z technologických důvodů je součástí této rekonstrukce také celková rekonstrukce ulic Klácelova a Kampelíkova a dosud neopravované části ulice Lerchova. Při práci na těchto ulicích bude zhotovitel podle smlouvy vždy dbát na to, aby nedošlo k zablokování lokality z dopravního hlediska. Práce v ulicích Kampelíkova a Klácelova proto podle smlouvy mohou být prováděny současně s pracemi na Údolní, ale stavební práce v ulici Lerchova v úseku od ulice Klácelova po náměstí Míru mohou být realizovány až po kompletním dokončení prací v ulici Údolní a po jejím zprovoznění.

Aktuální informace o dopravních omezeních budou průběžně aktualizovány ZDE. Aktuality o provozu MHD najdete na webu Dopravního podniku města Brna (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…