Cena města Příbrami potřetí

16.11.2022 11:07 | Tisková zpráva

Již třetím rokem mají občané možnost nominovat osobnost na Cenu města Příbrami. Termín pro podání návrhů je do středy 30. listopadu.

Cena města Příbrami potřetí
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Cena města Příbrami je ocenění, které je možné udělit těm, kteří se zasloužili o rozvoj města a šíření jeho dobrého jména. Ocenění bylo předáváno již dvakrát – v roce 2021 jej z rukou starosty převzali paní Hana Ročňáková, pan Josef Velfl a in memoriam ocenění získal pan Antonín Dvořák III. V roce letošním byla cena udělena panu Jiřímu Dohnalovi.

Anketa

Cítíte se ohroženi aktivitami vedení Ruské federace?

5%
94%
hlasovalo: 34785 lidí

„Nyní je na občanech města, aby podali návrhy osobností, kterým budeme moci cenu předat při třetím ročníku. Nominace je možné podat prostřednictvím formuláře na webových stránkách města, případně si nechat pomoci s vyplněním formuláře v Informačním centru města Příbrami, které se nachází v Pražské ulici. Těším se na okamžik, kdy budeme vidět jména všech nominovaných,“ říká starosta Jan Konvalinka.

Jakým způsobem se vybírá jméno oceněného? Nad seznamem nominovaných se sejde porota, která je složena z významných zástupců příbramské kultury, sportu, sociální oblasti, nechybí zástupce OHK a také člen vedení města. Ti vedou diskuzi nad navrženými jmény a vyberou kandidáta, případně kandidáty, které finálně schvaluje zastupitelstvo města. Ocenění mohou získat jednotlivci či celé kolektivy a není mimo pravidla udělit i ocenění in memoriam.

Nezapomeňte, nominace je možné podávat do konce listopadu. Formulář najdete na webových stránkách města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …