České Budějovice: V IGY vyberou nadějné modelky i modely

07.10.2019 13:07

Sobota 12. října bude v českobudějovickém IGY Centru patřit krásným mladým dívkám i mužům. Chystá se zde výběr adeptů do modelingové soutěže „Miss & Mr. LOOK BELLA 2019".

České Budějovice: V IGY vyberou nadějné modelky i modely
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Cílem už šestnáctého ročníku akce je začínajícím modelkám a modelům pomoci otevřít dveře do světa modelingu.

Vítězové soutěže získají atraktivní a hodnotné ceny a nabídku spolupráce s modelingovou agenturou PRESTIGE MODELS a mají skvělou možnost jet reprezentovat Českou republiku na pět světových soutěží. „S agenturou PRESTIGE MODELS dlouhodobě spolupracujeme. Například v naší letošní letní kampani se objevila sedmnáctiletá Denisa Korešová z Českých Budějovic, která v loňském finále soutěže LOOK BELLA skončila na třetím místě,“ uvedla Pavlína Jandová, marketingová manažerka IGY Centra – největšího obchodního centra v Jihočeském kraji, které spadá do skupiny CPI PROPERTY GROUP.

IGY Centrum se stává dějištěm výběru modelingových nadějí nebo soutěží krásy každoročně. „Módní svět modelky a modely potřebuje a IGY je jediným místem v našem regionu, které díky castingům pomáhá nastartovat tuto kariéru,“ dodala Pavlína Jandová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.