Český Krumlov: Tvorba akčního plánu je dalším krokem ve strategickém plánování

13.12.2016 10:45 | Zprávy

Zastupitelstvo města Český Krumlov 4. října 2016 jednomyslně schválilo strategický plán rozvoje města, což jasně potvrzuje, že tým složený o obyvatel města, zaměstnanců a představitelů města, který se podílel na jeho tvorbě, odvedl velmi dobrou práci.

Český Krumlov: Tvorba akčního plánu je dalším krokem ve strategickém plánování
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

Nyní jsou na řadě další práce na sestavování akčního plánu (AP), ve kterém by měla být schválená opatření strategického plánu promítnuta do konkrétních úkolů a projektů. Původně byl předpoklad, že akční plán bude sestaven do konce tohoto roku, ale to se z časových důvodů nepodařilo uskutečnit. Po jednání s architektem Petrem Klápštěm, který tým metodicky při tvorbě AP opět povede, byl konečný termín jeho projednání a schválení posunut o půl roku (do 30. 6. 2017). Tím vzniklo poměrně dost času na to, aby byl vytvořen skutečně kvalitní dokument.

Tvorba akčního plánu s úvodním školením participace bude opět probíhat ve třech pracovních skupinách, které tvoří zaměstnanci městského úřadu, členové přípravného týmu strategického plánu a aktivní jednotlivci.

Ještě letos se uskutečnily dvě schůzky pracovních skupin, 2. a 6. prosince proběhla jednání o tématech konkrétních participativních projektů. Videozáznam z jednání bude k dispozici v příštím týdnu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

16:31 Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

Město Havířov pro své občany v nejbližších dnech zřídí chytrou komunikační síť. Jmenuje je se Munipo…