Cheb: O granty na příští rok je třeba požádat do konce září

06.09.2011 12:45

O granty na akce, které se uskuteční v 1. pololetí, a o příspěvky na celoroční činnost se žádá do konce září.

Cheb: O granty na příští rok je třeba požádat do konce září
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Upozorňujeme na novou Směrnici k zabezpečení Systému podpory vybraných aktivit občanů a institucí z rozpočtu města Chebu č. 50/2010. V souvislosti s ní došlo mimo jiné ke změně formulářů žádostí o poskytnutí příspěvku na celoroční činnost a grantů na jednorázové akce.

O granty na jednorázové akce, které se budou konat v prvním pololetí příštího roku, a o příspěvky na celoroční činnost pro rok 2012 je třeba požádat nejpozději do konce září.

Granty na jednorázové akce jsou poskytovány v maximální výši 50 procent celkových nákladů souvisejících s uspořádáním akce, příspěvky na celoroční činnost pak v maximální výši 50 procent celkových nákladů na celoroční činnost. Žadatel o finanční podporu si přitom může podat nejvýše jednu žádost o příspěvek na celoroční činnost a tři žádosti o grant na jednorázovou akci v kalendářním roce. Příjemcem všech žádostí je finanční odbor radnice a o přidělení podpory rozhoduje podle výše požadované částky rada nebo zastupitelstvo města. Žádosti o finanční podporu se podávají na předepsaných formulářích, které jsou k dispozici na webu města, případně na podatelně městského úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…