Cheb: Republikové gymnazistky

27.10.2022 19:02 | Tisková zpráva

Družstvo atletek Gymnázia Cheb v polovině října úspěšně reprezentovalo naše město i Karlovarský kraj na republikovém finále Středoškolského atletického poháru v Břeclavi.

Cheb: Republikové gymnazistky
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Družstvo atletek Gymnázia Cheb v polovině října úspěšně reprezentovalo naše město i Karlovarský kraj na republikovém finále Středoškolského atletického poháru v Břeclavi.

Za obrovský úspěch je nutno považovat už samotnou účast v celostátním kole, do kterého dívky postoupily na základě vynikajících výkonů v krajském finále. Výbornou výkonnost jsme pak v Břeclavi potvrdili a celkový bodový zisk našeho týmu byl na „repce“ ještě výrazně lepší. V neuvěřitelně těžké konkurenci (některé školy mají to štěstí, že je navštěvují atletičtí reprezentanti či reprezentantky ČR) jsme se rozhodně neztratili a kromě super zážitků si děvčata přivezla i řadu osobních rekordů.


Všem našim atletkám děkujeme za jejich snahu, bojovnost a vzornou reprezentaci nejen chebského gymnázia. Závěrem bych rád poděkoval trenérům chebských sportovních oddílů, především pak oddílu atletiky SKP Union Cheb, za podporu a tréninkovou přípravu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…