Děčín: Obnova Podmokel bude pokračovat revitalizací uličních prostor Teplická, Thomayerova a Bezručova

09.12.2018 15:55

Statutární město Děčín a re:architekti Vás zvou na veřejné projednání v rámci přípravy projektu revitalizace ulic Teplická, Thomayerova a Bezručova v Podmoklech.

Děčín: Obnova Podmokel bude pokračovat revitalizací uličních prostor Teplická, Thomayerova a Bezručova
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

V rámci setkání představíme aktualizovaný návrh řešení a posléze se těšíme na diskusi. Setkání proběhne v úterý 11. 12. od 17:00 v sále Domu dětí a mládeže, Teplická 38.

Co se zatím událo?
V roce 2014 vznikla územní studie Podmokel jako koncepční dokument řešící veřejný prostor mezi domy, jako místo pro každodenní život, volný čas i dopravu. Na jejím základě byla naprojektována a nyní je realizována revitalizace Husova náměstí a části ulice Prokopa Holého.

Co se bude dít dál?
I na základě veřejného projednání bude dopracován projekt, který bude předložen stavebnímu úřadu ke schválení. Mezitím proběhne v roce 2019 v Teplické ulici rekonstrukce vybraných sítí. Samotná revitalizace ulic Teplická a Thomayerova se předpokládá v roce 2020/2021. Rekonstrukce Bezručovy pak již 2019/2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…