Delegace z Mladé Boleslavi se zúčastnila Fastnachtu v Dieburgu

15.02.2013 20:06

Letošních slavností Fastnacht se v partnerském německém městě Dieburg zúčastnila v předešlých dnech čtyřčlenná oficiální delegace města Mladá Boleslav ve složení Daniel Marek, Michal Kopal, Dagmar Zákoutská a Zdeněk Bařinka.

Delegace z Mladé Boleslavi se zúčastnila Fastnachtu v Dieburgu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Zástupci města se podíleli na oficiálním i neoficiálním programu celých slavností, Daniel Marek předal za Mladou Boleslav dary starostovi města Dr.Thomasovi, novému Prinzespaaru a také zástupkyni dalšího partnerského města našich německých přátel, tedy francouzského Aubergenville.

Po tradičním přivítání a slavnostním obědě následoval večer v kulturním domě Römerhalle s bohatým programem. V pondělí na slavnostním odpoledni Daniel Marek přednesl zdravici a Michal Kopal zaujal pěveckým vystoupením, které bylo velmi vřele přijato. Následoval pozdně odpolední maškarní rej v ulicích města, který pokračoval do brzkých ranních hodin. V úterý se delegace zúčastnila slavnostního průvodu masek, kde mimo místních spolků a zájmových skupin v průvodu vystoupila i skupinka zástupců mladoboleslavského DDM, která byla v Dieburgu na základě pozvání své tradiční partnerské organizace Jugendkafe. V průběhu celých slavností dostala společnost Kultura města Mladá Boleslav možnost propagovat Mladou Boleslav ve stánku na centrálním náměstí Dieburgu, čehož také společnost prostřednictvím svých dvou zaměstnanců, pracovníků infocentra, využila. "Fastnach byl tradičně opět velmi pěkný, i když bylo v ulicích méně lidí, než při minulých ročnících," řekl náměstek primátora Daniel Marek. Uvedl také, že Dieburg potvrdil účast na Středověkém jarmarku v Mladé Boleslavi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…