Dvůr Králové nad Labem: Nové multifunkční hřiště ZŠ 5. května již slouží dětem

21.10.2022 13:07 | Tisková zpráva

V pátek 14. října 2022 se na královédvorské ZŠ 5. května uskutečnilo setkání u příležitosti otevření nového multifunkčního hřiště pro žáky školy.

Dvůr Králové nad Labem: Nové multifunkční hřiště ZŠ 5. května již slouží dětem
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

Ředitel školy Radan Černý zde přivítal starostu Dvora Králové nad Labem Jana Jarolíma a místostarostu Jana Helbicha. Na setkání byla také přítomna Ladislava Kalabová z firmy Gartensta plus, s. r. o., která stavbu hřiště realizovala, a Ctirad Pokorný, vedoucí odboru rozvoje, investic a správy majetku královédvorského městského úřadu, jehož tým celou investiční akci připravil. Po úvodním proslovu ředitele školy Radovana Černého, který městu i všem zúčastněným poděkoval za zdárnou revitalizaci hřiště, již byly hřiště i workoutová zóna symbolicky předány dětem.

Stavební práce, které trvaly od poloviny srpna do září 2022, zahrnovaly rekonstrukci plochy stávajícího hřiště a výstavbu nové multifunkční arény pro florbal, nohejbal, malou kopanou, volejbal či košíkovou. Asfaltovou plochu nahradil nový povrch z gumového granulátu a nechybí ani oplocení hřiště. V těsné blízkosti arény dále byly nainstalovány menší workoutové konstrukce pro využití v průběhu hodin tělesné výchovy i mimo ně. Stavbu realizovala pražská firma Gartensta plus, s. r. o., která vyhrála veřejnou zakázku, a město Dvůr Králové nad Labem za rekonstrukci zaplatilo 4,1 mil. Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …