Frýdek-Místek: Turistické informační centrum nabídne služby přímo v terénu

27.06.2021 12:50

Turistické informační centrum Frýdek?Místek vyrazí na začátku prázdnin opět do terénu. S jeho informátory se budou moci turisté potkat na kolech, pěšky a v prezentačním stanu v turisticky významných lokalitách. Chybět nebude ani informovanost v resortu Olešná.

Frýdek-Místek: Turistické informační centrum nabídne služby přímo v terénu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Informátoři v zelených tričkách s označením „I“ budou lákat na zdejší turistickou nabídku až do konce srpna. Poradí přímo v terénu, kam se vydat na výlet, či jaká místa nebo významné akce v regionu by si návštěvníci neměli nechat ujít.

„Mobilní informační servis se nám v předchozích letech osvědčil, spokojenost je na obou stranách, proto vyrážíme do ulic města a Beskyd již šestou turistickou sezonu. Tuto službu nabízíme především těm návštěvníkům, kteří by si cestu do informačního centra z nějakého důvodu nenašli,“ vysvětluje ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Kromě toho, že se s informátory budou moci návštěvníci opět po roce potkat na kolech či pěšky v ulicích Frýdku-Místku, na vrcholu Prašivá a také na Gruni ve Starých Hamrech, tak nově budou k dispozici vždy ve čtvrtek a v sobotu ve stánku v resortu Olešná.

„V letošním roce se dá očekávat zvýšený zájem o kempování, proto jsme se rozhodli přiblížit informace právě těmto návštěvníkům Olešné. Resort Olešná je oblíbenou lokalitou i jednodenních návštěvníků, takže také oni mohou naši službu využít. Kromě turistických informací tady budeme nabízet suvenýry Frýdku-Místku a Beskyd. Jsme přesvědčeni, že tato služba bude přínosem a že se do Frýdku-Místku, tedy na Olešnou, budou návštěvníci rádi vracet,“ uzavírá Monika Konvičná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…