Frýdek-Místek vybere nejchutnější svatomartinskou husu

04.11.2021 6:32

Loni, kdy spolu s místními restauracemi uspořádalo Turistické informační centrum Frýdek?Místek první akci s názvem Týden plný chutí, se rozhodlo připravit další tematickou akci, tentokrát se zaměřením na svatomartinské hody.

Frýdek-Místek vybere nejchutnější svatomartinskou husu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Do výzvy se zapojilo celkem sedm restaurací, které se utkají také v soutěži o nejchutnější svatomartinskou husu. 

Anketa

Považujete neočkované za škůdce a nepřátele?

16%
82%
hlasovalo: 19488 lidí
O té rozhodne ve čtvrtek 11. listopadu odborná porota, ve které zasednou zástupci místní střední školy gastronomie a také náměstek statutárního města Frýdku-Místku Jakub Míček. Hodnotit se bude chuť, vzhled a vhodnost přílohy. Nejchutnější svatomartinskou husu, která získá nejvíce bodů, pak vyhlásí pořadatelé v pondělí 15. listopadu.

Až do 14. listopadu si budou moci soutěžní svatomartinské menu vychutnat také návštěvníci vybraných restaurací. Zároveň mohou svou účtenku spolu se svým kontaktem vhodit do soutěžní schránky, ze které poté bude vylosováno sedm gurmánů, kteří obdrží poukázky na další gastronomické zážitky.

Turistické informační centrum F≈M se snaží realizovat aktivity, které svým charakterem ovlivňují povědomí o městě Frýdek-Místek. „Jaké subjekty a kolik se jich do projektu zapojí, je vždy otázka. V této nelehké době pro cestovní ruch se obecně učíme se subjekty vzájemně spolupracovat, hledat společné propojení aktivit, které přinesou jak provozovatelům služeb, tak městu Frýdek-Místek povědomí a v konečném důsledku návštěvnost. O našich aktivitách přemýšlíme společně, než se pro danou aktivitu rozhodneme, uděláme si průzkum. Následně jsou informováni všichni poskytovatelé služeb, v tomto případě gastronomických, a pak už záleží na nich, zda se do společného projektu zapojí,“ vysvětluje ředitelka pořádajícího Turistického informačního centra Frýdek≈Místek Monika Konvičná.

Zapojené restaurace:

Family Park Olešná 23. 10. - 14. 11.

Hospůdka u Toma 6. 11. - 14. 11.

Bella Vita 10. 11. - 12. 11.

Osteria La Baracca 10. 11. - 13. 11.

Krčma Středověk 10. 11. - 14. 11.

Zastávka Grill Bistro 11. 11. - 14. 11.

Pivovárek Morava 11. 11. - 14. 11.

Doporučujeme rezervaci stolu.

Další informace k akci na FB události Svatomartinské hody ve Frýdku-Místku

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…