Frýdlant: Hasiči získali dotaci na ochranné a technické prostředky

17.12.2018 20:59

Město Frýdlant obdrželo v letošním roce dvě účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, z programu č.: 1.1 Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje. Frýdlantští hasiči si tak díky tomu mohli doplnit ochranné a technické prostředky.

Frýdlant: Hasiči získali dotaci na ochranné a technické prostředky
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

V rámci investiční akce s názvem „Pořízení technického prostředku pro čerpání vody, Frýdlant (U4)“ dodala firma Požární bezpečnost s.r.o.,  1 kus el. kalového čerpadla v celkové hodnotě 50 313,- Kč, z toho dotace LK činila 25 000,- Kč a z rozpočtu města Frýdlant 25 313,- Kč. 

Druhá akce „Nákup ochranných prostředků PO, Frýdlant (U2)“ byla neinvestičního charakteru. Dodavatelem byla rovněž jihlavská firma Požární bezpečnost s.r.o. a byly pořízeny výstrojní a výzbrojní  součástky pro členy JSDH (6 párů zásahové obuvi, 6 ks zásahové přilby, 8 párů zásahových rukavic, 1 ks kompletní zásahový oblek, 6 ks výstražných vest, 8 ks ochranná kukla, 6 ks osobních svítilen). Celkové náklady 151 678,- Kč, dotace z LK 75 839,- Kč a z rozpočtu města 75 839,- Kč.

Projekty jsou finančně podpořeny z rozpočtu Libereckého kraje z Dotačního fondu LK ve výši 50 % celkových způsobilých nákladů a zbylá část byla hrazena z rozpočtu města Frýdlant.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…