Havířov: Městská sportovní hala má novou podlahu

18.08.2018 12:15

Od 9. července do 15. srpna proběhla rekonstrukce podlahy na Městské sportovní hale. "Důvodem pro rekonstrukci byla špatná kvalita stávajícího povrchu, na kterém hrozilo zranění hráčů," uvedl ředitel Správy sportovních a rekreačních zařízení Radomír Kácal.

Havířov: Městská sportovní hala má novou podlahu
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

"Vítězná firma nejdříve strhla stávající krytinu, poté rekonstruovala zapuštěné držáky na volejbalové kůly, podlahu vyrovnala stěrkou a vybrousila. Na dokonale rovný povrch potom pracovníci položili pružnou hmotu, kterou zaliti moderním polyuretanovým povrchem HERCULAN. Po vytvrdnutí jsme nechali nakreslit čáry na florbal, házenou, basketbal a volejbal," přiblížil vedoucí haly Petr Kostelníček.

Slavnostní uvedení do provozu se uskutečnilo za účasti náměstků primátorky Josefa Bělicy a Karla Šlachty, pracovníků SSRZ, sportovců a médií 16. srpna. Hala bude pro sportovce otevřena po dokonalém vytvrzení od pondělí 20. srpna.

Náklady na rekonstrukci podlahy dosáhly 2 400 000 korun. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…