Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních se po odstávce rozvlnilo v rytmu vln

29.09.2017 9:29

Hradecké Aquacentrum v Městských lázních je po provozně technické odstávce opět otevřeno pro návštěvníky. S otevřením se také vrátila obě oblíbená vodní cvičení na hudbu – pondělní aqua aerobic a úterní cvičení pro seniory.

Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních se po odstávce rozvlnilo v rytmu vln
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Provozně technická odstávka s opravami a údržbářskými pracemi, které nelze provádět v běžném provozu, letos připadla na 11. až 22. září. Jako každý rok proběhlo malování veřejných prostor, mytí oken a prosklených stěn, dezinsekce objektu nebo kontroly jednotek vzduchotechniky, pískových filtrů, výměníků a revize hlavních atrakcí – tobogánu a vlnobití. Vedle těchto každoročních akcí měla Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel Aquacentra, připraveno letos i několik speciálních projektů.

Nejvíce viditelnou změnou pro návštěvníky je bezesporu výměna květinové dekorace zakrývající tubus u dojezdu tobogánu. Vyměněna byla podkladní síť i samotné květiny. Dalším projektem, který má zlepšit vzhled bazénové haly, je pak oprava odtoku vody z galerie nad bazény. Došlo také na opravu dlažby a spárování ochozů bazénu.

Největší akce letošní odstávky se ale netýkaly přímo Aquacentra. Správa nemovitostí Hradec Králové využila uzavření areálu k dlouhodobě připraveným investicím do ubytovacího zařízení v budově Městských lázní, a tak se i zde mohou hosté těšit na větší komfort. Došlo ke kompletní výměně střešních oken a na všech pokojích na ubytované čekají zbrusu nové postele.

Se znovuotevřením Aquacentra se pak do programu vrátily dvě úspěšné dlouhodobé akce z loňského roku. Každé pondělí v podvečer od 18.00 do 19.00 hodin je možné si zacvičit aqua aerobic s profesionálními lektorkami. Úterní dopoledne jsou pak již tradičně věnována našim seniorům, kdy vedle levnějšího vstupu do aquacentra za cenu plaveckého bazénu mají připravené i cvičení pro seniory v čase od 11.30 do 12.30. Obě cvičení jsou pro návštěvníky zdarma, resp. v ceně vstupného.

Aquacentrum ale nemá být jen o cvičení, a tak pro letošní zimu plánujeme každý měsíc pořádání relaxačních večerů. Vedle prodloužené otevírací doby (až do 23.00 hodin), příjemné relaxační hudby a intimního osvětlení se můžete těšit na doprovodné akce na baru u vody a další překvapení, o kterých budeme informovat návštěvníky prostřednictvím webových stránek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…