Hradec Králové: Flošna končí sezonu, po neděli zůstane v provozu už jen velký bazén

22.09.2011 7:27

Vzhledem k předpovědi počasí, která již do konce září nepředpokládá oteplení a teploty se budou stabilně držet pouze kolem 20 stupňů Celsia, bude v neděli 18. září na koupališti Flošna ukončena letní sezóna 2011.

Hradec Králové: Flošna končí sezonu, po neděli zůstane v provozu už jen velký bazén
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

V neděli provozovatel vypnul vyhřívání bazénů a provoz všech atrakcí, což však neznamená, že koupaliště zůstane zcela uzavřeno. „Na Flošnu bude i nadále povolen vstup do padesátimetrového bazénu, který již ale nebude vyhříván. V provozu zůstane také plážový volejbal. Vstupné na koupaliště Flošna bude zlevněno o 30 procent," uvedla Jaroslava Bernhardová ze Správy nemovitostí Hradec Králové.

Wellness studio Flošna se saunami, parními kabinami, whirlpoolem a vnitřním bazénem pokračuje v provozu po celý rok s nezměněnou otevírací dobou. Celoroční provoz pokračuje rovněž ve fitness, funguje samozřejmě také squash a restaurace. Podrobnější informace o cenách a otevírací době mohou zájemci získat na internetových stránkách www.snhk.cz.

Příznivci vodních radovánek však nemusí smutnit. V sobotu 17. září začne po třítýdenní provozně-technické odstávce opět fungovat kryté aquacentrum městských lázní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…