Hradec Králové: Letní koupaliště Flošna se otevřelo veřejnosti pro sezónu 2023

22.05.2023 10:23 | Tisková zpráva

Letní koupaliště Flošna, které provozuje Správa nemovitostí Hradec Králové, zahájilo novou sezónu. Veřejnosti se otevřelo v sobotu 20. května, a to v čase od 10 do 19 hodin. V provozu jsou všechny atrakce i služby koupaliště, voda v padesátimetrovém bazénu je vyhřátá na 26 stupňů.

Hradec Králové: Letní koupaliště Flošna se otevřelo veřejnosti pro sezónu 2023
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Vstupné je zatím mimosezónní, tedy 100 korun a s čipovými hodinkami 70 korun, hodinové vstupné pak za 64 korun na modré čipové hodinky a 54 korun na červený čip. V hlavní sezóně se opět vrátí ranní plavání od šesti hodin a ve vybraných dnech noční koupání od 20:45 do 23 hodin.

Anketa

Má ministr financí Zbyněk Stanjura vaši důvěru?

1%
97%
hlasovalo: 44423 lidí

Pro letošní rok se mohou návštěvníci těšit na novinky. Stávající dětské hřiště bylo přesunuto do prostoru mezi restaurací a hřištěm pro plážový volejbal a bylo rozšířeno a doplněno o nové herní prvky. Hřiště je nyní více ve stínu, a zajistí tak vyšší komfort malým návštěvníkům. Na ploše jsou instalovány nové kolotoče a houpačky. Navíc byl dvojnásobně zvětšen zastíněný prostor u dětského bazénu a vyměněna byla celá jeho konstrukce včetně stínící sítě.

Upravena byla i plocha pro umístění stolu na stolní tenis. Práce probíhaly během jarních měsíců a nyní je vše hotovo. V roce 2022 také proběhla instalace automatické pokladny ve vstupu na koupaliště. Automatická pokladna slouží pro bezobslužný prodej vstupenek, zjištění stavu kreditu na čipových hodinkách a dobití čipových hodinek.

V areálu koupaliště je k dispozici restaurace Flošna s bowlingem, kterou můžete navštívit i bez nutnosti vstupu na koupaliště. Mimo hlavní letní sezónu využívají restauraci i návštěvníci celoročně otevřeného wellness studia, squashe a fitness Fit4Fun.

Koupaliště Flošna je v provozu od roku 2010 a celkem ho navštívilo téměř 1,2 milionu návštěvníků. Veškeré informace najdete na stránkách provozovatele ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…