Hradec Králové: Máme nejlepší web mezi obcemi s rozšířenou působností

17.05.2023 16:28 | Tisková zpráva

V celostátním kole soutěže Zlatý erb 2023 v kategorii obce s rozšířenou působností zvítězil stotisícový Hradec Králové a v kategorii obcí Jirkov z Chomutovska. Výsledky 25. ročníku soutěže byly vyhlášeny dnes večer v Hradci Králové na konferenci ISSS 2023 zabývající se digitalizací veřejné správy. Jde o soutěž o nejlepší webové stránky. Letošního ročníku soutěže se zúčastnilo všech 206 obcí s rozšířenou působností.

Hradec Králové: Máme nejlepší web mezi obcemi s rozšířenou působností
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

"V kategorii nejlepších webových stránek obcí s rozšířenou působností zvítězil Hradec Králové druhý byl Cheb a třetí skončil Zlín. Za obce, které nejsou obcemi s rozšířenou působností, se jako první umístilo město Jirkov z Ústeckého kraje, druhý byl Nejdek Karlovarského kraje a třetí obec Praha - Kolovraty," uvedl Adam Folta, mluvčí konference Internet ve státní správě a samosprávě (ISSS).
Hodnocení v krajských kolech se uskutečnilo ve všech 14 krajích České republiky od začátku roku do konce března. "Celkově poroty zhodnotily 205 obcí s rozšířenou působností a 22 městských částí Prahy," uvedl mluvčí.

V celostátním kole soutěžilo 14 obcí s rozšířenou působností, tedy Hradec Králové, Cheb, Chomutov, Chrudim, Jihlava, Kolín, Semily, Stod, Tábor, Zábřeh, Zlín, Znojmo, Český Těšín a Krnov, jelikož v Moravskoslezském kraji měly na prvním místě shodný počet bodů dvě obce, a Praha 12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…