Hradec Králové: Nad podchodem u Centrálu je již hotovo, v září začne oprava dalších přístřešků

08.08.2017 18:14

Podchod spojující třídu Karla IV. s Dukelskou je opět v plném provozu. Od června byly vstupy do podchodu schodištěm uzavřené kvůli rekonstrukci přístřešků ze sedmdesátých let. Ty jsou již opravené, městské technické služby dnes stavbu převzaly od dodavatelské firmy. V září začne oprava přístřešků na dalších místech v Hradci Králové.

Hradec Králové: Nad podchodem u Centrálu je již hotovo, v září začne oprava dalších přístřešků
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Původní přístřešky nad podchodem u Centrálu byly místy v havarijním stavu a bylo potřeba je co nejdříve opravit. Oprava zastřešení těchto tří vstupů vyšla na 2,8 milionu korun včetně projektové dokumentace. Původně byl termín pro jejich zprovoznění až 18. srpna, chodcům ale podchod opět slouží v plném rozsahu od začátku srpna.

Město letos opraví i přístřešky nad dalšími čtyřmi podchody pod silnicemi první třídy. Pod druhým silničním okruhem na křižovatkách s Buzuluckou ulicí a u Tesly, další dva podchody pak na Brněnské ulici u vysokoškolských kolejí a u Petrofu. Jejich rekonstrukce začne 1. září, hotové by měly být do 30. listopadu. Oprava těchto dalších přístřešků bude stát 4,32 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.